ekininannesi01 annenin durumunu düşünüyorsan eğer bebeğini de düşünmen lazım.. Ailem duymasın büyük olay çıkacak diye bebeğin den olma sonra
karnıma çok sert darbe aldm
ekininannesi01 Allah ıslah etsin karnında bir can var her şeyden çok çok daha önemli bu! Acile gidin bence nolur nolmaz Allah korusun
- Düzenlendi
ekininannesi01 canım hastaneye niye gidemiyorsun biz burdan bişey diyemeyizki hem kaç haftalıksın? Ama şunu söylemeden edemicem eşin nasıl bir şerefşz yaa yazıklar olsunn
ekininannesi01 hastaneye gidip doktora kontrol olamıyosanız biz ne diyelim olmuştur mu diyelim olmamıştır mı nasıl bi darbe ne kadar şiddetli nerden bilelim bebeğin kesesi sıvısı bebeği koruyor ama şiddetine bağlı kontrol olmazsanız öğrenemezsiniz
ekininannesi01 hareket etmiyor ve karnın sert yanı kasılmam varsa köyde olabilirsin ambulansı ara gelirler seni almaya canım. Bunu buradan bilemeyiz veya biri darbe alır bir şey olmaz ama sende olmuş olabilir tam terside olabilir en doğrusu hastaneye gitmen
ekininannesi01 canım sağlık ocağına gitseydin bari orda da bakıyorlar sıkıntılı bir şey olduğu sürece durumunu söylerdin
ekininannesi01 Ya sen dalga geçmeye mi geldin buraya? İnsanları da üzüp strese sokuyorsun? O psikolojiyi kaldıramazmış ne kadar bencilsin bul bir yalan ambulans çağır tansiyonum çıktı de, kanamam oldu de ne demek imkanım yok, dağın başında bile olsan ambulans gidiyor. Bebeğine bir şey olursa onun psikolojisini nasıl kaldıracaksın acaba? Allah aşkına ara şu ambulansı ailene de biraz tansiyonum çıktı sanki evham yaptım bir baksınlar içim rahat etmiyor falan de.
ekininannesi01 tamam o zaman sancım var diyip gidin ailenize söylemeyin hanımefendi.
Bişe uydurun
ekininannesi01 Hareketlerini hissediyor musu? Iyi takip et ambulans cagir köydeyim diye bisey yapmamak olmaz evladinin cani söz konusu o pislige diyecek tek bi lafim yok zaten. Acil ambulans çagirmalisin
ekininannesi01 doktora %100 git hatta darp raporu alsana ne duruyon
Bacım ya adresi ver biz gönderelim ambulansı ,buraya girip cevap yazana kadar çağırın bir ambulans durumum yok diyorsun tamam da bu zamana kadar nasıl gittiniz acaba ,bence ambulans çağırın ,elbet bir yol bulunur
berilkus dalga geçmek için açılan postlardan biri işte eminim şuan kıs kıs guluyodur bana yorum yapiyolar diye karnına yumruk yemiş beynine bişey olurmu diye korkuyor ama olay çıkacak diye hastaneye gitmiyor isterse padişahı gelsin kimse umrumda olmaz öyle durumda ambulans bedava ama durumum yok diyo bide
Attbianne Bilemem gerçek mi troll mü? Bir şey olmuş mudur diye bize soruyor. Olmuştur desek belki kadın panik atak geçirecek, tansiyonu yükselecek bir yoksa bile olacak. Olmamıştır desek belki de oldu, kadın zehirlenecek. Yani iki türlü de vebale sokuyor burdakileri. Gerçekten çok zor bir durum çok sinir bozucu. Benim aklıma takılıyor şimdi bebek iyi mi diye. Hamile olmasam belki bu kadar takmam
ekininannesi01 hangi şehirdesiniz? Kocanızdan ayrılmak istiyor musunuz? Gönüllü avukatlar var, kadın meclislerinden size destek sağlayabiliriz. Bu platformda bile buna göz yumabilmemiz mümkün değil, şiddetin her türlüsüne hayır. İlerde bebeğin olduğu zaman, ona zarar vermeyeceğini, öldürmeyeceğini nasıl garanti altına alabiliyorsun? İki gün sonra dayaktan çocuğunu sakat bıraksa pişmanlık duymayacak mısın? Acil önlem almalısın…
ekininannesi01 baltayla doğrasaydın keşke o şerefsizin ellerini ne yap ne et hastaneye git canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun
ekininannesi01 bebeğin hareket bile ediyor olsa doktora gitmen lazım darbelerde hatta müşahade altına alınıyor iç kanama geçirebilirsin plasentan ayrılabilir herşey olabilir kötü senaryolar yazmayalım panik etmeyelim tamam ama durumun ciddiyetini anlaman lazım seninde şu an o psikolojiyi kaldıramam ailem bilmiyor gibi saçma bahaneleri bırak bebeğine bir şey olsa o vicdan azabının psikolojisiyle nasıl uğraşacaksın devlet her türlü yanımızda ara ambulansı gelirler doktora gidemiyorsanda . İnsanlar hep akıl vermiş doktora gitmen lazım diye hepsine yok demişsin e ne yapsın bu insanalr otur dua et bebeğine bir şey olmaz Allah’ın izniyle mi diyelim herşeyi kadere Allah’a bırakamayız ömrü varsa illa ki doğar ama ihmal etmemek lazım illa bu kadar insanı dinlemicem hastaneye gidemem ailem bilmiyor falan demeye devam edeceksen sorma o zaman kimseye bir şey burada ki hamileleride strese vebale sokma doktora gitmen lazım tek oluru bu yani başka şansın yok !!
Goknil yok zaten bir daha dönmicrm umrumda bille değil ben şimdi bebeğim için korkuyorm sadece
berilkus herkes endiselenip mantıklı tavsiyelerde bulunuyor ama dalga geçer gibi imkanım yok olay çıkar diyo hangi olay bebeğinden kıymetli olabilir ki gerçekçi değil işte bence üzülmeyin
ekininannesi01 oncelıkle cok gecmıs olsun ıcım acıdı resmen Allah sana güç versin🙏🏻🙏🏻Ama bak bu kadar ınsan aynı seyı soyluyor hastaneye gıt dıyor ambulans cagır dıyor darp raporu al dıyor.ve kimse yok bıse olmaz bebegıne dıyemıyor. Psikolojım diyorsun ama Allah korusun bırsey olursa neden erken davranmadım dıye daha cok yersın kendını onu dusun. Olmazsa bile ki inşallah hiç birsey olmamıstır kafandakı kuruntudan kurtulup rahatlıcaksın bıraz da olsa psikolojın duzelecek. Kocan olacak adam ıcın hıc bırsey dıyemıyorum..hergun tv de nette kadına şiddet haberlerınden bıktık illallah ettık Allah hepsını islah etsin..
Attbianne rabim size bu durumu yaşatmasın inş neden dalga geçeyim ben sadece annem tedavi görüyo o bunu öğrenirse onuda kaybederim die korkuyorm sadece sordm acaba yaşayan varmı bu durumu ama bi bahane bulup gidicem hastaneye şu an halimi görseydiniz eminim çok pişman olrdnz bunları demeye allah razı olsn