ekininannesi01 nasıl öylr bı ımkanın yok ya köyde olabılırsın hiçmi komşunuz yok arabası olan bı akrabanız yok eşiniz dostınuz yok burdan ne dememizi beklıyorsunuz
bişey yoktur canım bebekte falan mı dıyelım hareket edıyor demişsin hareket etmesi iyi bişy beynınede darbe alacak kadar açıkta durmuyor bebek bır kesenın içinde insanların akıl sağlıyla oynuyorsunuz hanımefendı bunları yazana kadar kalkında bi hasteneye gıdın hıc kımse yoksa jandarma arayın onlar götürür sızı
karnıma çok sert darbe aldm
bus91 27 haftalık
ekininannesi01 ailenize başka bir şey söyleyip gidemez misiniz? Psikolojiniz bunu kaldırmaz ama ya bebeğinize bir şey olursa her şey daha da kötü olmaz mı o zaman bence yol yakınken bir çaresiniz bulmalısınız, sonrasında keşke dememek için..
ekininannesi01 annene söyleme o zaman bacım başka bir şey bul illa eşim bana vurdu demene gerek yok çok ağrım var bi doktora gidelim de bunun şakası olmaz
ekininannesi01 canım doktora gitmen lazım biz ne bilebiliriz hiç bekleme acile koş bence
ekininannesi01 sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyin
ekininannesi01
Yaa söylenecek ne varsa kızlar söylemişler🤷
Rabbim sana bağışlasın evladini inşallah acısını göstermesin. Ama sen ailene söylemezsen bu durumu onlar arayı bulacak ve sen geri döneceksin sonra daha beterini yapacak o şerefsiz kusura bakma ama doğrular bu
ekininannesi01 canım tıbbi bilgime dayanarak söylüyorum sana olmamıştır sıvı bebeği dışardan gelen darbelerden korur birde hareket ediyor mu ? İhmal etmeyip doktora da git burada genede kesin konuşamayız
Tuba04 evet hareket ediyo bir iki sate inş gidicem ama çok korkuyorm bişey olmuştr die
ekininannesi01 onu allah esirger yine de bi doktora gorun derim yumruk sonucta elleri kirilsin ona nasil kiyiyo.Ben dogumumdan bi gun once temizlik yaparken karnima paspasin sapi siddetli sekilde saplandi cok korktum baya etim agridi ama cok sukur bisey olmadi
ekininannesi01 annenin durumunu düşünüyorsan eğer bebeğini de düşünmen lazım.. Ailem duymasın büyük olay çıkacak diye bebeğin den olma sonra
ekininannesi01 Allah ıslah etsin karnında bir can var her şeyden çok çok daha önemli bu! Acile gidin bence nolur nolmaz Allah korusun
- Düzenlendi
ekininannesi01 canım hastaneye niye gidemiyorsun biz burdan bişey diyemeyizki hem kaç haftalıksın? Ama şunu söylemeden edemicem eşin nasıl bir şerefşz yaa yazıklar olsunn
ekininannesi01 hastaneye gidip doktora kontrol olamıyosanız biz ne diyelim olmuştur mu diyelim olmamıştır mı nasıl bi darbe ne kadar şiddetli nerden bilelim bebeğin kesesi sıvısı bebeği koruyor ama şiddetine bağlı kontrol olmazsanız öğrenemezsiniz
ekininannesi01 hareket etmiyor ve karnın sert yanı kasılmam varsa köyde olabilirsin ambulansı ara gelirler seni almaya canım. Bunu buradan bilemeyiz veya biri darbe alır bir şey olmaz ama sende olmuş olabilir tam terside olabilir en doğrusu hastaneye gitmen
ekininannesi01 canım sağlık ocağına gitseydin bari orda da bakıyorlar sıkıntılı bir şey olduğu sürece durumunu söylerdin
ekininannesi01 Ya sen dalga geçmeye mi geldin buraya? İnsanları da üzüp strese sokuyorsun? O psikolojiyi kaldıramazmış ne kadar bencilsin bul bir yalan ambulans çağır tansiyonum çıktı de, kanamam oldu de ne demek imkanım yok, dağın başında bile olsan ambulans gidiyor. Bebeğine bir şey olursa onun psikolojisini nasıl kaldıracaksın acaba? Allah aşkına ara şu ambulansı ailene de biraz tansiyonum çıktı sanki evham yaptım bir baksınlar içim rahat etmiyor falan de.
ekininannesi01 tamam o zaman sancım var diyip gidin ailenize söylemeyin hanımefendi.
Bişe uydurun
ekininannesi01 Hareketlerini hissediyor musu? Iyi takip et ambulans cagir köydeyim diye bisey yapmamak olmaz evladinin cani söz konusu o pislige diyecek tek bi lafim yok zaten. Acil ambulans çagirmalisin
ekininannesi01 doktora %100 git hatta darp raporu alsana ne duruyon