Livanur22 Mrvmhc bugün tam 12 haftalığım, geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı doktorum cinsiyet tahmini istermisin dedi, isterim dedim ve net değil şuan daha çok erken ama bana kız gibi geldi dedi :) ilerleyen zamanlarda netleşir bu sadece tahmin dedi
Livanur22 Dilekcnkn hayırlısı olsun inşallah bende cuma günü gitmiştim ense kalınlığı biraz bana fazla geldi dedi bi ölçüm söylemedi ve 2li test yaptır bu hafta dedi, perşembe günü randevum var yaptıracağım
Biradettugce Bende ocakta öğrendim bebişimi 15+4 üz bugun doktor bacaklarını açmıyor ama erkek sanırım birdaha ki gelmende netleşir dedi ben kız hissediyordum ya burdaki cinsiyet tahminlerine herkes kız diyordu hayırlısı bakalım :)
Littlespy kukiveannesi doktorumun da benim haftalarımda bebeği erkeğe benziyormuş 17de kız olduğunu öğrenmiş o yüzden temkinli biraz sanırım 😃
Mrvmhc Littlespy benimde son adet tarihim 19 Aralık pazartesi günü randevumuz var 17 hafta oluyoruz 4 ay oluyo yani bi ufak cinsiyet partisi yapıcaz da umarım belli olur😍💃🏼
Littlespy Mrvmhc ay inşallah öğrenelim artık bebişlerimizin cinsiyetlerini de alışverişe başlayalım 😃 ben artık birşeyler almak istiyorum 😂
Mrvmhc Littlespy valla bende sabırsızlıkla bekliyorum bide kız olmasını çok istiyorum Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah🙏🏻
BRUTAL-BETTY Mrvmhc ocakta hamile olduğumu öğrendim 🙈 bugün de özelde kesin erkek olduğunu öğrendim 🙈 dün devlette %75 kıza benziyor demişti doktorum
Rabiakru Mrvmhc ben 15+3 te öğrendim dün 16. Haftama girdim şansıma o gün yeni ultrason cihazı ve onu denemek için 3 uzman daha gelmişti ve hepsi net bi şekilde kız dedi ☺️
Mrvmhc Rabiakru ayy ne güzel sağlıkla kucaklayın🥰 bende pazartesi gidicem 17 hafta oluyoruz bakalım inş banada kız derler😍
BRUTAL-BETTY Mrvmhc kesin erkek dedi hatta bak bu hayalleri bu pipisi diye gösterdi.bi oğlumuz var kızımızın olmasını çok istiyorduk tâbi nasip 🤷