Rabiakru Mrvmhc inşallah hepimiz 🙏🏻🥰 sen ne hissediyorsun ben 4 haftalıkken öğrendim o gündür hep kız diyordum ve Allahıma şükür dilediğim oldu ☺️
Mrvmhc Rabiakru bende 4 haftayken öğrendim hep kız istediğim için içimede kız doğuyor ama bilmiyorum erkek çıkarsa üzülmem inşallah
BRUTAL-BETTY Mrvmhc kesin erkek dedi hatta bak bu hayalleri bu pipisi diye gösterdi.bi oğlumuz var kızımızın olmasını çok istiyorduk tâbi nasip 🤷
BRUTAL-BETTY Mrvmhc benim de içime hep kız doğuyordu beni gören herkes kız olacak diyordu ne yalan söyleyeyim bugün kesin erkek denilince bı hayal kırıklığı oldu ama sağlık önemli tâbi 🙏
Mrvmhc BRUTAL-BETTY ayy ben bide baby shower yapıcam balondan mavi çıkarsa yüzüm düşerse komik olur😂 daha ilk bebiş
Mrvmhc BRUTAL-BETTY muhakkak haber vericem🙏🏻 Burdan resim yükleyebilseydim belki tahmin yürütebilirdiniz😂
Mrvmhc BRUTAL-BETTY bugün doktora gittik benimde kızım oluyormuş👼🏻❤️ Öyle çok sevindim ki rabbim herkesin gönlüne göre versin🥰
Mehtap_gunes kukiveannesi aaa benimde son adet tarihim 23 aralik buz cumartesi gidicez doktora insallah bisey soyler bu ikinci hamileligim kızımda 13.haftamda söylemisti sizin cinsiyet neydi yukarilari okuyamadim fazla
aysenunur Nurr_1 benimde 7 ocak😆 dün gittim hiç cinsiyetle ilgili bişey demedi göremedim filanda demedi
Nurr_1 aysenunur ben tahmin yapmasını rica ettim 😅 erkeğe benziyor dedi ama işte çok erken bizimki de merak 🤭😅😅