Sumeyye15_3 Dilekcnkn hadi ya. Benimde 4 ocak🤭. Rabbim bana da size de hayırlı sağlıklı KIZ evlat nasip etsin inşallah
Dilekcnkn Sumeyye15_3 Bugün gittim 12+2 yim ramazan bayramından önce gel dedi bana 16 haftalıkken gidicem yani bugün ense kalınlığına falan baktım tarama yaptırmadım
Livanur22 Dilekcnkn hayırlısı olsun inşallah bende cuma günü gitmiştim ense kalınlığı biraz bana fazla geldi dedi bi ölçüm söylemedi ve 2li test yaptır bu hafta dedi, perşembe günü randevum var yaptıracağım
Papatya-34 Mrvmhc bende haftaya öğrenicem doktor önce erkek dedi sonra kız dedi bakalım haftaya ne der 🤣
Littlespy kukiveannesi benim son adet tarihim 25 Aralık, 14+1 de tam oluşmamıştı😟 erkeğe çok benziyor ama kız da olabilir dedi 😃 17.haftada tekrar gidicem o zamana öğreneceğiz inşallah 😃
Mehtap_gunes kukiveannesi aaa benimde son adet tarihim 23 aralik buz cumartesi gidicez doktora insallah bisey soyler bu ikinci hamileligim kızımda 13.haftamda söylemisti sizin cinsiyet neydi yukarilari okuyamadim fazla
Nurr_1 Mrvmhc 8 ocak son adet tarihim. Geçen hafta 12+0 da doktorum Bi tahmin yaptı ama henüz net değil dedi 16-17 de netleşir inşallah 🤭🤭
aysenunur Nurr_1 benimde 7 ocak😆 dün gittim hiç cinsiyetle ilgili bişey demedi göremedim filanda demedi
Mrvmhc Littlespy benimde son adet tarihim 19 Aralık pazartesi günü randevumuz var 17 hafta oluyoruz 4 ay oluyo yani bi ufak cinsiyet partisi yapıcaz da umarım belli olur😍💃🏼
Livanur22 Mrvmhc bugün tam 12 haftalığım, geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı doktorum cinsiyet tahmini istermisin dedi, isterim dedim ve net değil şuan daha çok erken ama bana kız gibi geldi dedi :) ilerleyen zamanlarda netleşir bu sadece tahmin dedi
Biradettugce Bende ocakta öğrendim bebişimi 15+4 üz bugun doktor bacaklarını açmıyor ama erkek sanırım birdaha ki gelmende netleşir dedi ben kız hissediyordum ya burdaki cinsiyet tahminlerine herkes kız diyordu hayırlısı bakalım :)
Littlespy kukiveannesi doktorumun da benim haftalarımda bebeği erkeğe benziyormuş 17de kız olduğunu öğrenmiş o yüzden temkinli biraz sanırım 😃
Littlespy Mrvmhc ay inşallah öğrenelim artık bebişlerimizin cinsiyetlerini de alışverişe başlayalım 😃 ben artık birşeyler almak istiyorum 😂