Littlespy Mrvmhc ay inşallah öğrenelim artık bebişlerimizin cinsiyetlerini de alışverişe başlayalım 😃 ben artık birşeyler almak istiyorum 😂
Mrvmhc Littlespy valla bende sabırsızlıkla bekliyorum bide kız olmasını çok istiyorum Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah🙏🏻
Littlespy kukiveannesi doktorumun da benim haftalarımda bebeği erkeğe benziyormuş 17de kız olduğunu öğrenmiş o yüzden temkinli biraz sanırım 😃
BRUTAL-BETTY Mrvmhc ocakta hamile olduğumu öğrendim 🙈 bugün de özelde kesin erkek olduğunu öğrendim 🙈 dün devlette %75 kıza benziyor demişti doktorum
Rabiakru Mrvmhc ben 15+3 te öğrendim dün 16. Haftama girdim şansıma o gün yeni ultrason cihazı ve onu denemek için 3 uzman daha gelmişti ve hepsi net bi şekilde kız dedi ☺️
Mrvmhc Rabiakru ayy ne güzel sağlıkla kucaklayın🥰 bende pazartesi gidicem 17 hafta oluyoruz bakalım inş banada kız derler😍
BRUTAL-BETTY Mrvmhc kesin erkek dedi hatta bak bu hayalleri bu pipisi diye gösterdi.bi oğlumuz var kızımızın olmasını çok istiyorduk tâbi nasip 🤷
Rabiakru Mrvmhc inşallah hepimiz 🙏🏻🥰 sen ne hissediyorsun ben 4 haftalıkken öğrendim o gündür hep kız diyordum ve Allahıma şükür dilediğim oldu ☺️
Mrvmhc Rabiakru bende 4 haftayken öğrendim hep kız istediğim için içimede kız doğuyor ama bilmiyorum erkek çıkarsa üzülmem inşallah
BRUTAL-BETTY Mrvmhc benim de içime hep kız doğuyordu beni gören herkes kız olacak diyordu ne yalan söyleyeyim bugün kesin erkek denilince bı hayal kırıklığı oldu ama sağlık önemli tâbi 🙏
Mrvmhc BRUTAL-BETTY ayy ben bide baby shower yapıcam balondan mavi çıkarsa yüzüm düşerse komik olur😂 daha ilk bebiş
Mrvmhc BRUTAL-BETTY muhakkak haber vericem🙏🏻 Burdan resim yükleyebilseydim belki tahmin yürütebilirdiniz😂
Mrvmhc BRUTAL-BETTY bugün doktora gittik benimde kızım oluyormuş👼🏻❤️ Öyle çok sevindim ki rabbim herkesin gönlüne göre versin🥰