Selcan_71 MercimeginAnnesiiiiiiii yalnız değilsiniz Bi oğlum var çevremdeki herkes sivilcelenmemden ya da bişey bulup tahminde bulunuyorlar ne kız hissediyorum ne erkek :D hayırlısı neyse o olsun İnşAlllah :)
Selcan_71 Aysobaciniz 😄 çok iyi anlıyorum yorumunuzu görünce 4 yıl önce yaşadığım o duyguyu tarif ettiniz :) sağlıcakla alın İnşallah
archmom HappyMom hep ben kız hissettim çevremdeki herkes erkek olacak kesin dediler kız diyen sanırım 1-2 kişi vardı . Benim hissiyatlarım dogru çıktı kızım olacak hayırlısı ile insallah 🙏🏻🥰
Nefii Birgul turşu da yiyordum ama tatlıyı daha çok yiyordum ben de hala daha da öyle hepsini yiyorum ama tatlıyı çok yiyorum ki normalde hiç tatlı yemezdim ben
Nefii Nermin_Medis ilk benim daha ama iki tarafta da torunların çoğu erkek o yüzden kız istiyordu herkes ama bu da erkek 😊
HalimeTosun Didoo9 çok net pipiyi gördü bebek zaten karnımda ters duruyor ve bacaklarını açmıştı ve böylece net pipi gördü ama gene değişişebilir mi
Seymakukul HappyMom 12. Haftada 2li testte kıza benziyor dedi. Ben simdi 14+4teyim cinsiyet icin bekliyorum doktora gitmek icin valla henüz erken dedi doktor. 16 gibi giderim heralde🙏🏽
Ay-12 Sevinc21 genelde sol kasığımda sancı oluyor ama doktorum 15.haftada erkek dedi kesinleştirmek için 1 hafta sonra tekrar çağırdı
Sevinc21 Ay-12 banada hep aksi dendi sol tarafdan oluypsa cpcuk kız oluyo diye zatn iki kızımda soldan oldu agrı aşagı tarafdaydı ama yumurtlama solda oldu nasib kısmet işi.hayrlı olsun size