Nermin_Medis Nefii ilk çocukmu? Ben 3 cü hamilelikdeyim ve 2 si kızdı şimdi kendimi erkege hazırladım evde eşimde çox isdiyordu erkek olsun bu gün kız dedi doktor fena halde hayal kırıklığı yaşadık gerçekten
Nefii Nermin_Medis ilk benim daha ama iki tarafta da torunların çoğu erkek o yüzden kız istiyordu herkes ama bu da erkek 😊
Cigdem-e angime amin canim Rabbim bebek bekleyen butun annelere saglikli evlat nasip etsin inşAllah 🤲
Selcan_71 EczSinemltnlk ilk oğlumda ne tüylenme ne sivilcem oldu bu hamileliğim tam tersi hastaneye geldik belki bugun öğreniriz hayırlısı :)
EczSinemltnlk Selcan_71 Uzmanların bilimsel görüşleri bunlar ’görülebiliyor’diye ekledim kesinlik arz etmiyor 🤗 mutlak her bedende aynı semptomlar görülmeyecektir de,sizin gönlünüzden geçen vuku bulsun inşallah ☘️
Selcan_71 prensimibeklerkenn bende öyleydim 15 haftalığız şimdi hastaneye cinsiyeti öğrenmek için geldik İnşallah bu defa Bi tahminde olsun bulunur doktorumuz :)
Selcan_71 MercimeginAnnesiiiiiiii yalnız değilsiniz Bi oğlum var çevremdeki herkes sivilcelenmemden ya da bişey bulup tahminde bulunuyorlar ne kız hissediyorum ne erkek :D hayırlısı neyse o olsun İnşAlllah :)
Selcan_71 Aysobaciniz 😄 çok iyi anlıyorum yorumunuzu görünce 4 yıl önce yaşadığım o duyguyu tarif ettiniz :) sağlıcakla alın İnşallah
archmom HappyMom hep ben kız hissettim çevremdeki herkes erkek olacak kesin dediler kız diyen sanırım 1-2 kişi vardı . Benim hissiyatlarım dogru çıktı kızım olacak hayırlısı ile insallah 🙏🏻🥰
Nefii Birgul turşu da yiyordum ama tatlıyı daha çok yiyordum ben de hala daha da öyle hepsini yiyorum ama tatlıyı çok yiyorum ki normalde hiç tatlı yemezdim ben