Didoo9 HalimeTosun 12. Haftada kordonu pipiye benzetebiliyorlar. Bence emin olmak için Detaylıyı bekleyin
HalimeTosun Didoo9 çok net pipiyi gördü bebek zaten karnımda ters duruyor ve bacaklarını açmıştı ve böylece net pipi gördü ama gene değişişebilir mi
Shehnaz_94 Birgul Banada doktorum 15 haftalikta %80 kiz dedi ama kesin net demedi acaba yanılma olabilirmi ☺️
Nermin_Medis Nefii ilk çocukmu? Ben 3 cü hamilelikdeyim ve 2 si kızdı şimdi kendimi erkege hazırladım evde eşimde çox isdiyordu erkek olsun bu gün kız dedi doktor fena halde hayal kırıklığı yaşadık gerçekten
Nefii Nermin_Medis ilk benim daha ama iki tarafta da torunların çoğu erkek o yüzden kız istiyordu herkes ama bu da erkek 😊
Cigdem-e angime amin canim Rabbim bebek bekleyen butun annelere saglikli evlat nasip etsin inşAllah 🤲
Selcan_71 EczSinemltnlk ilk oğlumda ne tüylenme ne sivilcem oldu bu hamileliğim tam tersi hastaneye geldik belki bugun öğreniriz hayırlısı :)
EczSinemltnlk Selcan_71 Uzmanların bilimsel görüşleri bunlar ’görülebiliyor’diye ekledim kesinlik arz etmiyor 🤗 mutlak her bedende aynı semptomlar görülmeyecektir de,sizin gönlünüzden geçen vuku bulsun inşallah ☘️
Selcan_71 prensimibeklerkenn bende öyleydim 15 haftalığız şimdi hastaneye cinsiyeti öğrenmek için geldik İnşallah bu defa Bi tahminde olsun bulunur doktorumuz :)
Selcan_71 MercimeginAnnesiiiiiiii yalnız değilsiniz Bi oğlum var çevremdeki herkes sivilcelenmemden ya da bişey bulup tahminde bulunuyorlar ne kız hissediyorum ne erkek :D hayırlısı neyse o olsun İnşAlllah :)
Selcan_71 Aysobaciniz 😄 çok iyi anlıyorum yorumunuzu görünce 4 yıl önce yaşadığım o duyguyu tarif ettiniz :) sağlıcakla alın İnşallah
archmom HappyMom hep ben kız hissettim çevremdeki herkes erkek olacak kesin dediler kız diyen sanırım 1-2 kişi vardı . Benim hissiyatlarım dogru çıktı kızım olacak hayırlısı ile insallah 🙏🏻🥰