Arslanmedine Birgul bana da 12 haftada erkek dedi 13 haftada gostermedi bir ay sonra randevu degisirmiki senin gibi erkek senesiymis benimde hamileligim senin gibiydi
Birgul Arslanmedine ayy bilemiyorum valla bende çok hazırladım kendimi erkek işte değişmez heralde falan ama değişti 18. Haftada değişmez artık dedi siz herşeye hazırlıklı olun☺️
Minikpandam1 Herkes ama herkes kesin erkek olucak diyordu ama ben kız hissettim 13. Haftada doktor kıza benziyor ama erken daha dedi bakalım birdahaki ay tekrar gidicem benimle aynı durumu yaşayan var mı? Değişen oldu mu kızdan erkeğe
[silindi] Minikpandam1 Ben şuan sizinle aynı durumdayım ama daha öğrenmedim herkes erkek diyor eşim kız istiyor bende o istiyor diye kız istemeye başladım çok merak ediyoruz hayırlısı olsun👀🐣
Mucize_ Ela20 forumda ki arama yerine tamiz teorisi yaz orada çıkar ultrason kağına bakıp anlayan var . Ben hiç anlamıyorum ama bebeğin şekli olsun kese görüntüsü olsun tahminde bulunanlar var. %80lik kesim tuttu diyor" %20 tutmadı diyen beni incelememe göre
Bebek3444 HappyMom hep kız hissediyordum belirtilerin %95 kız diyordu 16.haftada ultrasona girerken kendimden çok emin bi şekilde hiç tereddüt etmeden kız diye düşündüm veee sonuç hislerim beni yanıltmadı Rabbimin izniyle Ağustos sonu Eylül başı gibi bi kızımız olacak 🌸🌸
fatmacos HappyMom ben erkek hissediyorum eşim kız belki de ni kızım var ondan erkek olmasını istediğim için hissim erkektir bilmiyorum 😅😅 yanlış anlaşılmasın cinsiyet meselesi değil sadece insan biri varken diğerini de tatmak istiyo ister istemez haftaya öğreniriz nasip olursa sağlıkla olsun inşallah
SutlacimiYedimmiBen HappyMom erkek hissediyordum erkek oldugunu ogrendim nasipse ikinci oglum olucak🙏❤
Sevinc21 Ay-12 bende ilkinde hep kız hiss ettim kız oldu şuankide hiçbişey hiss etmedm ama erkek olsun isdiyidum kız oldugunu öyrendım bugun .bişey sorucam soldan kız oluyo dediler benkiler soldan sizde nasıl oldu peki.uşume falan bendede oldu ama erkek deylmiş
Beyza12345 Sevinc21 kaç haftalıksınız acaba bugün bende öğrendim 😎bir kızım vardı ikinci de kızmış gönül isterdi erkek ama sağlıklı olup büyümesi herseyden önemli 11+5 bugün yanılma payı olabilir ama benim tecrübemle kız derim dedi ki ben doktoruma güveniyorum
Ay-12 Sevinc21 genelde sol kasığımda sancı oluyor ama doktorum 15.haftada erkek dedi kesinleştirmek için 1 hafta sonra tekrar çağırdı
Ay-12 Sevinc21 canııım sen kız demiştin doktorum bugün erkek dedi detaylı ultrasonu beklim mi değişirmi acaba pipiyi de gösterdi. Kordon olma ihtimali olabilirmi🤷♀️
Dseker Livanur22 merhaba ikili test için ilk kadın doğum randevusu mu alınıyor perinatolojiye mi yönlendiriyorlar
Aslihanf HappyMom 1 kızım var bu 2ci hamileliğim ilkinden çok değişikti bulantı kusma ağrılar farklı olduğunu düşündük ve öyle de oldu oğlan bizi baya uğraştırdı 😂🥰 sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Sevinc21 Aslihanf Benimde ikincim cok farklı gecdi bulantılar agrı baş agrı ehrwey ama kız. Dediler bugun 14 haftamda doktorum da yanlış bakan biri deyl kız dediyse kız olucak demekki hayrlısıı nasib deylmiş
Sevinc21 Beyza12345 ben 12de gitmişdim farklı doktordu ve daha erken ben demem dedi .bugun14 haftamdaym ve kız dedi guvendiyim doktordu bu kızımdada o bakmışdı 12haftasında .sizde deyşme olasılığı daha yuksek yanılmış ola bilir
mucizebebek03 HappyMom iki kızım var üçüncü gönlümden erkek geçiyor bakalım hayırlısı olsun inşALLAH ta erkektir ☺🥰iki prensesten sonra bi de oglus sevgisi tatsam benden mutlusu yok 😃😁8 gün sonra ikili testte tahmin yürütecez bakalım 🌹
Nefii Birgul bunlara ilave olarak sürekli tatlı yedim herkes kız olmasını istiyordu çevremde hep ama bunlara bakarakta erkek herhalde diyorlarda ki oğlum olacak benimde
Mumeray Nefii ilk gebeliğimde bende doğuma kadar tatlı çikolata yedim ama kızım oldu çok şükür inşallah sağlıklı olsunlar. Şimdide aynı şeyleri yaşıyorum ve kız hissediyorum nasipse bakalım inşallah. 😍
Fundakrer HappyMom hamile kaldığımdan itibaren sanki hissetmiştim oğlum olacağını sonra öğrendim ve çok duygulandım o an 🥰👶🏻 zaten bir prensesim vardı o hep kız istedi zor alıştırdık 2 gün boyunca kardeşim erkek olacak diye ağlamıştı simdi alıştı sürekli karnımı seviyor şükürler olsun 🥰😍😇
Mehtap_gunes Ravzamuhammed hayirlisi Allahtan kizda bizim erkekte bizim sonucta hangisini atabiliriz ki sağsağlim sağlikla alayim kucagima hastaneden evime geleyim baska bisey istemem
Nefii Mumeray sağlıklı olsunlar da ben kendimde kız istiyordum ne yalan söyleyeyim ama erkek olduğunu öğrendiğimde de hiç hayal kırıklığı bile yaşamadım yani sağlıklı olsunlar yeter 😊