izmirsibel amin cümlemizinkini insallah🤲🏻❤ yaa gözüm korktu 40+4mü😱😂 40 ları görenleri gorunce boşa erken bekliyorum gibime geldi😂bende 40 i gorucem glba bu gidisle
Nisan Anneleri🌸🥰
Nisanurunannesi3850 biz de 39+0 olduk ama henüz bişey yok beklemedeyiz yarın kontrole gitcem bakalım 🤷🏻♀️
Derya890 benimde 37+1 benimde kasik ağrılarım var bebeği çok asagda hissediyorum bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz 🤔
Nisanurunannesi3850 bence çok sağlıklı değilmi babaannem hep der 1 saat bile geç kalsa çok iyi açılmam hiç sancım hiç. Yok 😂 sadece idirara çok çıkma sorunumuz var onun dışında herşey çok güzel 😅 siz bence merak ettiğiniz için doğmasını istiyorsunuz
Nisanurunannesi3850 aynen bende ya 37. Hafta mdayim hemen geçsin istiyorum 40. Hafta çok uzak geliyor
Nisanurunannesi3850 37+4 son 27 kaldı kaburga sırt agrısı bazen kasıkta batma geceleri huzursuz oluyorum artık bi an önce gelse prensesim diye yolunu gözlüyorum🌸🙈
SeymaK normal doğum mu sizin acaba
Gulsen4224 kuzu senle bizim aramızda kaç hafta vardı 😂😂
izmirsibel aynı gidiyoruz balısı bende 37+4 oldum bugün sende öylesin 🤗😅tahmini doğum 23 yada 24 nisan senin belli mi 🤭😍
Gulsen4224 yok aşkm aynı değiliz yanlış hatırlıyorsun benim doğum yapmam lazım normalde ama açılmam sancım yok Cuma’ya kadar beklemedeyim 🥰
izmirsibel öyle mi balım haftası aynı diye öyle demiştim inşallah olur kendiliğinden açılman sancın olmaz ise sezeryan mı dedi doktor
Gulsen4224 ben 40+ 4 oldum a bebeğim hafta olarak öndeyiz doktor dedi suni sancı ile başlatırız dedi Cuma’ya kadar bekliyelim dedi bekliyoruz 😂 sanırsam yatmaktan gelmiyor
izmirsibel normal doğum bekliyoruz canım evet
SeymaK rabbim sağlıkla almayı nasip etsin tarihi belli acaba
izmirsibel normal olunca tarihi bilemiyoruz valla bebiş ne zaman gelmek isterse artık 39+0ım şuan zaten normale göre 7 günüm kaldı
Nisanurunannesi3850 son 9 gün sadece sırtım ağrıyo o kadar ne ağrım var ne sancı 😃
Nisanurunannesi3850 2 gündür cok iş tuttum gelsin diye komidini fln kaldırdım duvar sildim evi temizledik akşam bek agrısndan başka bişey yoktu😂 ha bide tekmeler bu gunde perdeleri ütüleyip asıcam sonra bu yorgunlugun üstne 1 hafta kaynanamgilde yatıcam
SeymaK 🧿🙏sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🙏
izmirsibel hem çok merak ediyorum hemde ödemler bel agrilari kendimi tasiyamiyorum ayagimdaki şişlik yüzünden yürüyemiyorum uykularimin bölünmesini hic saymiyorum bile😂başlar bulantiyla sonlar ağrıyla gectigi icin rahat degilim ondan istiyorum biran once gelmesini🤗❤