izmirsibel amin cümlemizinkini insallah🤲🏻❤ yaa gözüm korktu 40+4mü😱😂 40 ları görenleri gorunce boşa erken bekliyorum gibime geldi😂bende 40 i gorucem glba bu gidisle

Derya890 benimde 37+1 benimde kasik ağrılarım var bebeği çok asagda hissediyorum bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz 🤔

Nisanurunannesi3850 bence çok sağlıklı değilmi babaannem hep der 1 saat bile geç kalsa çok iyi açılmam hiç sancım hiç. Yok 😂 sadece idirara çok çıkma sorunumuz var onun dışında herşey çok güzel 😅 siz bence merak ettiğiniz için doğmasını istiyorsunuz

Gulsen4224 yok aşkm aynı değiliz yanlış hatırlıyorsun benim doğum yapmam lazım normalde ama açılmam sancım yok Cuma’ya kadar beklemedeyim 🥰

izmirsibel öyle mi balım haftası aynı diye öyle demiştim inşallah olur kendiliğinden açılman sancın olmaz ise sezeryan mı dedi doktor

Gulsen4224 ben 40+ 4 oldum a bebeğim hafta olarak öndeyiz doktor dedi suni sancı ile başlatırız dedi Cuma’ya kadar bekliyelim dedi bekliyoruz 😂 sanırsam yatmaktan gelmiyor

izmirsibel normal olunca tarihi bilemiyoruz valla bebiş ne zaman gelmek isterse artık 39+0ım şuan zaten normale göre 7 günüm kaldı

Nisanurunannesi3850 2 gündür cok iş tuttum gelsin diye komidini fln kaldırdım duvar sildim evi temizledik akşam bek agrısndan başka bişey yoktu😂 ha bide tekmeler bu gunde perdeleri ütüleyip asıcam sonra bu yorgunlugun üstne 1 hafta kaynanamgilde yatıcam

izmirsibel hem çok merak ediyorum hemde ödemler bel agrilari kendimi tasiyamiyorum ayagimdaki şişlik yüzünden yürüyemiyorum uykularimin bölünmesini hic saymiyorum bile😂başlar bulantiyla sonlar ağrıyla gectigi icin rahat degilim ondan istiyorum biran once gelmesini🤗❤

Damlahtp bebeğinin boyu kilosu nasıl? Bende 35+6 yım bebeğim zayıf olduğu için henüz ağrım sancım yok diye düşünüyordum