37+1 olduk bugun sonuna kadar beklemeyecek gibi duruyor ara ara sancılarım var bazen korkutuyo beni geliyo diyorum 🤣 Inşlh sonuna kadar beklemez 23 nisana kadar gelmezse 23 nisanda planli dogum dusunuyorum bakalım ❤
Nisan Anneleri🌸🥰
Nisanurunannesi3850 Aynen hayırlısı inşallah 🤗🌸 benim ilki mecburi sezeryan olmuştu bu 2. gebeliğim o yüzden buda sezeryan 38 gibi alınacaktı bakalım 🌸🤗
Nisanurunannesi3850 amin inşallah bebişin cinsiyeti ne 🥰
Keremiko bende meryem ana otu aldm bakalm insallah fayda eder kolay dogumlarla atlatiriz🤗🌸
Nisanurunannesi3850 amin amin amin😊😊
Derya890 bende 37. Haftamdan belli hergun geldi gelicek diye bekliyorum🙈kasik agrilari yasiyodm doktor normal kanala girmeye calisiyo bebek demisti😂38+1oldk daha gelesi yok 40 ı bulsun istemiyorum bende merdiven inip cikmaya yuruyus hurma basladm kolaylassn diye🤗🌸
esraizmirli kız 🌸sizin🤗❤
Nisanurunannesi3850 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim bizde 40+4 olduk 😂 kızım annesini tercih ediyor
izmirsibel amin cümlemizinkini insallah🤲🏻❤ yaa gözüm korktu 40+4mü😱😂 40 ları görenleri gorunce boşa erken bekliyorum gibime geldi😂bende 40 i gorucem glba bu gidisle
Nisanurunannesi3850 biz de 39+0 olduk ama henüz bişey yok beklemedeyiz yarın kontrole gitcem bakalım 🤷🏻♀️
Derya890 benimde 37+1 benimde kasik ağrılarım var bebeği çok asagda hissediyorum bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz 🤔
Nisanurunannesi3850 bence çok sağlıklı değilmi babaannem hep der 1 saat bile geç kalsa çok iyi açılmam hiç sancım hiç. Yok 😂 sadece idirara çok çıkma sorunumuz var onun dışında herşey çok güzel 😅 siz bence merak ettiğiniz için doğmasını istiyorsunuz
Nisanurunannesi3850 aynen bende ya 37. Hafta mdayim hemen geçsin istiyorum 40. Hafta çok uzak geliyor
Nisanurunannesi3850 37+4 son 27 kaldı kaburga sırt agrısı bazen kasıkta batma geceleri huzursuz oluyorum artık bi an önce gelse prensesim diye yolunu gözlüyorum🌸🙈
SeymaK normal doğum mu sizin acaba
Gulsen4224 kuzu senle bizim aramızda kaç hafta vardı 😂😂
izmirsibel aynı gidiyoruz balısı bende 37+4 oldum bugün sende öylesin 🤗😅tahmini doğum 23 yada 24 nisan senin belli mi 🤭😍
Gulsen4224 yok aşkm aynı değiliz yanlış hatırlıyorsun benim doğum yapmam lazım normalde ama açılmam sancım yok Cuma’ya kadar beklemedeyim 🥰
izmirsibel öyle mi balım haftası aynı diye öyle demiştim inşallah olur kendiliğinden açılman sancın olmaz ise sezeryan mı dedi doktor
Gulsen4224 ben 40+ 4 oldum a bebeğim hafta olarak öndeyiz doktor dedi suni sancı ile başlatırız dedi Cuma’ya kadar bekliyelim dedi bekliyoruz 😂 sanırsam yatmaktan gelmiyor