Bizimde son 15 günümüz 20 nisanda doğum var Allah nasip ederse 💗
Nisan Anneleri🌸🥰
Hande-- 37. Haftamda gitmiştim 3530 grdı
Mehruyanxx çok bekletmeden gelirler umarım artık sağlıklı sıhhatli 🥰 Sonuna kadar beklemek gözümde büyüyor artık🤦♀️
Nisanurunannesi3850 35. Haftamda suyum gelir gibi oldu benim daha dogrusu emin olamadım acile gittik hemen ebe muayene etti yumuşaman başlamış inşlh 37yi tamamlar demişti. Perşembe gunu kontrolum var bakalım ne diyecek doktor. Umarım 40a kadar beklemez ebe çok beklemez dediğinde aşırı umutlandım geliyor diye🤣 Şimdi de o yüzden en ufak bir şeyde acaba geliyo mu diyorum
esraizmirli Benimkide 38+3 de 3800du kilosu artarsa sezeryan düşünüyorum
Hande-- ya ben 36 da gittim 3kg 50 grdı 1 hafta sonra gittim 3530 gr olmuştu doktorum şaşırdı hatta biraz az ye dedi😳 ama çok yemek yemiyorum ki zaten daha çok meyve yiyorum ondan kg alıyor sanırım doktorum böyle giderse normal zor dedi zaten cumartesi öğreneceğiz artık hangi doğum şekli hayırlıysa onu nasip etsin inşallah Allah 🤲🏻
esraizmirli Benimde aynı o şekilde oldu mu 36 da 3076 grdi 37 de 3580 oldu yani bı haftada 500 Gr almış bende şaşırdım ama ondan sonraki haftada okadar artmadiki benimde yediğim aynı şeyler artık kilo alçak yer kalmadikca galiba az almaya basladi
Hande-- anladım canım şuan tam olarak kaç haftalıksın ? 4 kgyu geçer bence senin bebiş
esraizmirli Şuan 38+5 im bidaha kontrole 39+2 de gitcem büyük ihtimal geçer ama bide yanılma payı oluyorya o yüzden bende hani belki daha düşük dogarmi diye düşünüyorum
Hande-- benim doktorum 200 gr yanılma olur en çok dedi çünkü şuanki cihazlar gayet kaliteli benim arkadaşım benim gittiğim doktorda doğum yaptı sadece 200 gr oynamış öyle dedi
Ben de 37+5 im geçen hafta çatı muayenem vardı doktor ön kemiğin biraz aşağıda seni zorlayabilir dedi açıkçası biraz korktum ben de bakalım bu hafta tekrar kontrole gidicem tekrar bi muayene edelim son kararımız verelim dedi hayırlsı olsun artık. Ama bende de ekstra bi belirti yok karnım hala yukarda hatta.
Mlsgllk kac kilo olmus sizin bebis🤗❤
Nisanurunannesi3850 canım doktor çok sıkışık yanıltıcı bir ölçüm oldu dedi 3200 ölçtü boyunu da 53 cm🤔 geçen hafta 3150 ölçmüştü yani bir haftada 50 g fazla almıştır diye düşünüyorum. Çok merak ettim kaç kilo doğacak😁🙈
Mlsgllk son zamanlar kilo alimlari yavasliyor galiba ya benmde gecen hafta 3 kilo 73 gramdi önceki haftalar hep önde gidiyodu sonradan geride kaldi 🤗bende çok merak ediyorum kac kilo dogucak acaba diye tombis bebisler cok ilgimi cekiyo elimden geldigince kilo yapicak seyler yiyorum ama kiloyu kendime aliyorum 22 kilo aldm 😂
Sizin sancilariniz varmi acaba acilma disinda veya baska belirtileriniz 🤗🌸
Nisanurunannesi3850 ay bende 20 kilo aldım ya🙈 canım doktorlar genelde az ölçüyor inşallah biraz daha tombiş doğarlar🤗 ya ne sancı var ne başka bir belirti açıklık olunca da herkes doğacak diye bekliyor her gün millete daha doğmadı demeye başladım. Böyle açıklığının olmasını bilmekte iyi değilmiş ya🤔
Mlsgllk Amin insallah saglikli olsunlarda kilo alinir ya🤗❤ben bile merak ediyorum😂acaba doğurdumu diye yakinlarinizda hakli postlarda gözüm sizi ariyo sonunda bende dogurdum diyicekmisiniz diye bekliyorum😂
Nisanurunannesi3850 sanki sancım hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ya bu kadar açıklığa hiç belirti yok ümidim kalmadı artık sanırım🤦♀️
Gulsen4224 bizde aynıyız sizinle tahmini doğum 23 nisan tabi kızım ne zaman gelirse 😍👼🏻
Mlsgllk ansizin cikagelir ya ümidinizi kesmeyin yuruyus squat hurma merdiven inip cikma vs yapiyomusunz kolaylastirmak icin🤗🌸
Nisanurunannesi3850 birazdan tam 40 hafta olucazbama hic bir belirtim yok bugun kontrol vardi 3 kere nstye baglandim birinde sanci vardi duzensizdi birini doktor begenmedi oburunede sanci var ama cok hafif sanci bile denemez dedi dogmak istemiyo nazli prensesim 🤣