Duygularca bende 37+1 bugün kontrolümüz vardı. Doktor dokundu karnıma oooo bu bebek niye bu kadar yukarıda dedi, gerçekten ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum 🙄 midem felaket durumda. 3400 gram olmuş sancı yok, suyu çok iyi, plesenta iyi durumda bide daha çok yukarda. Bu bebek içerde mutlu dedi😀 haftaya çatı muayenesi olacak bakalım o zaman doğumu konuşuruz dedi doktor
Nisan anneleri 🌸🌸
Gkcgkc 9 nisanda cati muayenesinden sonra netlescek dogum.Suan uygulamaya gore 30 nisan dogum.Safak 29 yani 👼
Bsmlh 34+3 ama doktor 34 bitti 35desin diyor uygulamada pazartesi 35 olcam doktor 35 bitcek 36 olcaksin diyor 🙈 insallah bebislerimiz saglicakla dogar benim yarin belli olcak riske atmak istemiyorum dedi bugun ve yarin ciger gelistirici igne verdi buyuk ihtimal haftaya alacak kilosu dusuk 2350 😔
Morcivert07 20 nisan beklenen normal olurmu diye beklıyoru
Dennisss benım ilk doğumun sezeryandı. I yüzden 19 nisan sezeryan olucam. İnşallah siZde nasıl hayırlıysa o şekilde kucağınıza alırsınız
Bsmlh igne daha oncede olmustum ondan korkmuyorumda gebelik sekeri varya igneden sonra yuksek cikiyor saat 7 bucukta ekmeksiz yemek yedim 150 lerde cikti kac saat gecti daha yeni 142 ye dustu 😑
Bsmlh panik olmustum rahatladim simdi kuzum sagolasin Rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin
Nasipse 13 nisan salı günü korku heycan hepsi varr 😌😌
Kızlar bende 10 Nisan da sezeryan olcam 38+2 de yani erken mi acaba
Bsmlh seninde igneden sonra bacak agrin oldumu benim cok agriyor
Bsmlh ayy hadi ya bu haftalarda çati muanesi yapilmamasi lazim diye biliyorum kuzum ya insan doktorlarada guvenemiyor artik yok bende oyle asiri gaz yapmadi herkezde farkli etki oluyor demekki