GozdeMiracEmre 39 hafta mı 😊
Nisan anneleri 🌸🌸
Gkcgkc 38+2yim 12 gün var sanıyordum bugün kontrolümde doktorm sezaryani uygun gördü pazartesi inşallah kavuşacağım yavruma 🤲🌺
Gkcgkc
Şuan 37+1 Tam 39 haftalikken Sezeryanim olacak🌷insaAllah
Gkcgkc son 3 gün kaldı mecburi sezaryen olacağım normal doğum günü 12 Nisan uygulamaya göre amaa sezaryen olacağım için 5 Nisan olacak inşallah hersey hazır çok şükür geliyor gelmekte olan 🤭😍🌺
Aslekejrnn hayırlısı inşallah 🤗sağlıkla kurtulun🌸
Duygularca bende 37+1 bugün kontrolümüz vardı. Doktor dokundu karnıma oooo bu bebek niye bu kadar yukarıda dedi, gerçekten ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum 🙄 midem felaket durumda. 3400 gram olmuş sancı yok, suyu çok iyi, plesenta iyi durumda bide daha çok yukarda. Bu bebek içerde mutlu dedi😀 haftaya çatı muayenesi olacak bakalım o zaman doğumu konuşuruz dedi doktor
Gkcgkc 9 nisanda cati muayenesinden sonra netlescek dogum.Suan uygulamaya gore 30 nisan dogum.Safak 29 yani 👼
Bsmlh 34+3 ama doktor 34 bitti 35desin diyor uygulamada pazartesi 35 olcam doktor 35 bitcek 36 olcaksin diyor 🙈 insallah bebislerimiz saglicakla dogar benim yarin belli olcak riske atmak istemiyorum dedi bugun ve yarin ciger gelistirici igne verdi buyuk ihtimal haftaya alacak kilosu dusuk 2350 😔
Morcivert07 20 nisan beklenen normal olurmu diye beklıyoru
Dennisss benım ilk doğumun sezeryandı. I yüzden 19 nisan sezeryan olucam. İnşallah siZde nasıl hayırlıysa o şekilde kucağınıza alırsınız
Bsmlh igne daha oncede olmustum ondan korkmuyorumda gebelik sekeri varya igneden sonra yuksek cikiyor saat 7 bucukta ekmeksiz yemek yedim 150 lerde cikti kac saat gecti daha yeni 142 ye dustu 😑
Bsmlh panik olmustum rahatladim simdi kuzum sagolasin Rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin
Nasipse 13 nisan salı günü korku heycan hepsi varr 😌😌
Kızlar bende 10 Nisan da sezeryan olcam 38+2 de yani erken mi acaba