Bsmlh Aman canim bundan sonra cok dikkat et guvendigin doktordan baskasina gitme bende keske en basta suyum geldiginde doktorumu degistirseydim simdiki gittigim doktora bi gitseydim diyorum ama bilemedim tecrubesizlik iste bana ilk doktorum suyun degil enfeksiyondan olabilir dedi ama haftada bir gelmeye devam etti sonra birden azaldi ilk basta evet bu suyun deseydi daha dikkatli olurdum yatardim belki boyle olmazdi kafam cok karisik kendimi sucluyorum 🙁
Nisan anneleri 🌸🌸
Sinemmy bebeğin gelişimi kilosu iyiyse normal 38 de alması canım bazı doktorlar 37 de alıyor
28 nisan Allah izin verirse 🙏🏼🥰 çok çok az kaldı son 26 gün ekstra bir seyimiz olmazsa tabi dekasık agrımız var 🥴 39 da almış oluyor doktorum tam 🙏🏼🙏🏼
Aryamliya ben hep aynı dr gidiyorum kuzum doçent cok iyi ama pazar diye bir nst diye yanıldım keske yapmasaydım😞 benım dr suyumda mınnacık oynama oldu gelen sumu diye aralıkla 4 test yaptı cok önlem aldı ama sen kendını suçlama dr göre degısıyor maalesef yine buna şükür diyecegız 2 altına düşerse alacak bebegı benım ağız kısmı 2.82 su inşallah dayanır inmez 🤲
Bsmlh insallah dayanir canim hep yatiyormusun ben mecbur yemek yapmaya kalkiyorum bide surekli yatamiyorum oturuyorum bugun belli olcak suyum yine azsa haftaya alcak Dr
Aryamliya ben lekelenmede hep yattım suda yatmak degıl az az dinlenmek bide su armut onerdi benım yatıs lekeden suan ama çokta yatma dolaş dedı yemeklerı esım yaptı yattığım dönemde ama suan kalktım mecbur benim öbür cocuk ac kaldı 1 H inan kahrımdan mahvoldum yemek yemedı vs bugun kalktım yemek koydum dinlenerek ilerliyorum 🙈 suyu 2 altına düşmedikçe almazlar korkma
Bsmlh Ahh canim ya senin evde cocukta var benim evde baska cocugum olmadigi halde kahrimdan agliyorum seni dusunemiyorum Allah yardimcin oksun. Sabah ciger gelistirici ignemin 2.sini oldum az once belime sanci girdi cikti sendede olmusmuydu korktum doguracam diye dogum sancisi nasil bisey hic bilmiyorum
Gkcgkc Mayıs’ta dogucakti 1nisanda şaka gibi geldi kızım 🥰 ama bebek doğdu butanu bnde gözükmüyor 35+0dogunca onu nasıl yapabilirim kızlar
Mavimpembem ay iyimi bebegınız nasıl sız nasılsınız 🥰
Mavimpembem yaa erkenci kuş 😆😊 küvöze falan girdi mi
Gkcgkc geri sayım dayız uygulama son 28 gosteriyo hayirlisiyla
Bsmlh Hayirlisiyla bi doguralimda saglicakla insallah rahatlariz ozaman
Gkcgkc girdi malesf solnm skntisi ile kuvezde :(
Mavimpembem kilosu nasıldı