• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

iey 😂😂😂 Yılmaz Erdoğan’ın Kadınlık Bizde Kalsın isimli skeç kitabı vardı orada alkolü damardan alan bir adam var eşine sürekli bana yasemin olsana diyordu aklıma onu getirdiniz ilahi çok yaşayın 😂😂

Her şeye aynı devam ediyorum pek yapmak istediğim bir şey yok. Gidio tartılıp zayıf olduğumu göreyim bari 😂

Ahhhh kizceler ahhhh doguruncada yuz ustu yatilmiyor gogus agrisi oluyor sutten dolayi😂

Boncukgiller003 riskli bi gebeliğim olduğu için kızımı kucağıma alamıyorum ilk işim kızımı kucağıma alıp döndürmek olucak bu kızımla bizim ilk isteğimiz 🙏🌼

Lalihhhh onları bende pişmiş yiyorum ama ben çiğ olarak onları tüketmeyi çok daha seviyorum😪 mesela bir elimde sucuk bir elimde ekmek gibi. Ben diğerlerinide hep severek yediğim için hepsini özledim hepsini😪😪😪

idilipek ay evet midyede var özlediklerm içerisinde 🤦🏻‍♀️Ah ah ne olcak böyle bilmiyorum🙈

Kuben sırf bebişiniz için dayanıyorsunuz ama hasretlik bitmiyor katlanarak artıyor🙈 doğduma mı bunlara mı gün sayıyorum belli değil🤣🤣

Ceyo93 saglikla gelsin de ikisini de doya doya kucaklayn inşallah 😊

Dar kot gıymek ve soğuk bır zero kola içmek

Boncukgiller003 kokoreç midye ciğer ne varsa hepsini yemek istiyorum istediğim kadar çay kahve içicem😀Ama halimden yinede memnunum bebeğim için değer sabrediyorum ve zaman çabuk geçiyor bir bakmışım doğum gelmiş geçmiş ben göbeğimi özlicem😀

kokoreç midye ciğer ne varsa hepsini yemek istiyorum istediğim kadar çay kahve içicem😀Ama halimden yinede memnunum bebeğim için değer sabrediyorum ve zaman çabuk geçiyor bir bakmışım doğum gelmiş geçmiş ben göbeğimi özlicem😀