rukiyeeefeee Boncukgiller003 rahat rahat yatmak kalkmak rahat yemek yemek off herşeyi rahat rahat yapmak istiyorummmm
Minnosunannesiii Boncukgiller003 yüzüstü uzanacam eşimin kilosu az şöyle 100 kiloluk birine dicek elini ayağını öpeyim gel Bi sırtıma bas dicem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sibel12 Boncukgiller003 yüksek bel pantolon giymek istiyorum bende :) kilo vermiş olmak ☺️bebeişi le vakit gecirmek hayallerim :)
minikfare1 Dilaraydin07 bunu biliyorum fakat böyle önemli bişey öyle hemen olmuyor ya da olduğunda rahatsızlık baygınlık vs. yaşanıyor. Nst yapılırken sırt üstü yatıyoruz en basitinden böyle önemli bi durumda doktor risk alır mı sizce
Dilaraydin07 minikfare1 Nst de en fazla 20dk duruyorsunuz. Uyurken aynı şey söz konusu değil o yüzden sırtı bir yastıkla desteklemek gerekir yan yatarken ve sırt üstü yatmak gerekir.
PerlaAy Boncukgiller003 sahil kenarında fasıl eşliğinde rakı içmeyi sigara içmeyi yüz üstü yatmayı dar paça pantolonlarımı giymeyi spor salonuna gitmeyi çok özledim yapılacak listem bu kadar
mugee34 bazı yorumlar sikkatimi çekti ben 15 haftalığım ve hep yüz üstü yatıyorum 25 kadar bişi olmuyor diye yazıyor int sizce zararlımı bayanlar ?
serenty_123 Zeyneplale yani olmaz herhalde bilmeden neler yiyoruz sonuçta 1 taneden bisey olmaz herhalde
Ortmenanne16 Boncukgiller003 yüz üstü yatarım diye hayal ediyordum aynen hayalde kaldı memelerden yatamıyorum şimdide bide kısır yemeyi çok istiyorum ama aşırı gaz yapıyor 🤪🤪🤪