Boncukgiller003 yüz üstü yatmak 🙈
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 doğurdum yaparım dediğim hiçbir şeyi yapamadım. Hem corona hem bebeğin bakımı derken imkan olmuyor 😔 sezaryen olduğum için de yüzükoyun 56 gün olmasına rağmen rahatça yatamıyorum ağrı yapıyor
Boncukgiller003 rahat rahat heryere uzanabilmeyi, sevdigim ayakkabilarimi giymeyi, yuzustu sirt ustu yatmayi, sabahlari sut yerine demli bir cay icmeyi, serbetli tatlilari, ciger sucuk gibi yasaklilari, acaba zarari var midir diye surekli bakmak zorunda hissettigim tum sebze ve meyveleri yemeyi cok özledim 😯
Boncukgiller003 midem bulanmadan yemek yemek yüz üstü yatmak aynı sekilde buz gibi burn bende istiyorum hatta bol buzlu bardakta😍 eşimle göl kenarı bir yerde evlilik yıldönümünü kutlamak kuaföre kosup sacımı boyatmak birdeeeeeeee masaja gitmek😍😍😍😍😍
Boncukgiller003 yüz üstü uyumak baska hicbirsey degil😂
Aslic kokoreç ve ciğer tabiki sizin tercihinize bağlı gerçekten güveniyorsanız tüketebilirsiniz ama diğer ürünleri çiğ tüketemezsiniz. Pişmişini bende tüketiyorum ama benim derdim onları dolaptan açıp çiğ haliyle hop ekmek arasına koyup ya da bir elime onu bir elime ekmeği alıp ısırıp ısırıp tüketmek☺️
Kesinlikle yüzüstü yatmakkkkk 🐣🐣🐣🐣
Boncukgiller003 o enerji içeceğini bende yapıcam karşımda içiyor ben dilimi dokundurdum bi kaç kez kana kana içesim vaaar
Kokoreç,ciğer, işkembe, paça yemek ve yüzüstü yatmak🙈Normalde de yüz üstü yatan biri olarak yan yatmak kadar zor bir şey yok sanırım 🙄 ha bir de sınırsız duble türk kahveleri içmek 🙈
Boncukgiller003 liste daha da uzar henüz 5 haftalık gebeyim ama şuan için sırtımı kutletmek ,yasak olan kahve ve sigara keyfimi yerine getirmek var aklımda 😀😀 ve birdeeee meyveli saraaappp ♥️♥️♥️😀😀 daha eklenecek ozlenecek çok şey olacağına eminim. SAHİİİ GÜNDE 1FİNCAN KAHVENİN ZARARİ NE KADAR OLABİLİR Kİ ? İste bu soru direncimi dusuruyo icsemmiii? 🙈🙈
Boncukgiller003 Ben Adanalıyım ve sevdiğim her şeyden uzağım tabiki doya doya şırdan, mumbar, kokoreç, ciğer yemek istiyoruuumm😬
Boncukgiller003 Yüz ustucserilip doyasıya yatmak kızım fırsat verdiği sürece.
minikfare1 tşkr ederim hemen izliycem 🌸🙏🏻
Boncukgiller003 bende yüz üstü yatacam uyanınca esneyecem kütür kütür veeeee buz gibi kola icecem😁😁😁😁
Elidadila ben ciğer işkembe yedim
Boncukgiller003 28+5 bende on gündür hamile yastığı kullanıyorum çok iyi geliyo tavsiye ederim ❤️
Boncukgiller003 Yüz üstü uyumak 😴
Senayyalcin tamamen ayni seyleri yapmak.istiyorummm