Boncukgiller003 kuaföre gitmek herhalde 🤭😁😁
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 doğurdum ilk işim yalan yatmak oldu 😂🤣
Zeyneplale son derece zararlı üstelikte yasak hamilelikte tüketmek
Boncukgiller003 Kesinlikle yüz üstü uyumak olucak 😂
- Düzenlendi
Cips yemek. Kocaman karışık bir tabak yapıp cips istiyorum. Hamileyken yedim ama tadımlıktı. Sonra da Türk kahvesi içmek. Hamileyken onu da yaptım ama zevki olmuyordu. Bi iki yudum sonra suçluluk duygusu oluyordu. 😏🍿🍫🍰🍪🍩🍭🍦🧁
Ciğerli tost yemek
Boncukgiller003 deli gibi zıplamak hoplamak korkusuz oraya buraya uzanmak hızlı hareket etmek korkmadan dans etmek belimi kütletmek spor yapmak gibi gibi 😂
Boncukgiller003 benim de ilk işim belimi kütletmek olacak ve 2. Olarak yüz üstü uyumak istiyorum😂😂
Baharcilek biliyorum bendeki de hayal işte kısa mutlulukları seviyorum sanırım 😁
Boncukgiller003 önce sağlıkla doğurdum diye Allaha şükredicem. Sonra roman havasında tepinicem 😂😂
Boncukgiller003 aa benim doktorum kahve yasak Didi 😱😱😱
Boncukgiller003 ilk yapacağım şey Diyete başlamak biran önce kilolarımı vermek tek istediğim
Senayyalcin nasıl hıc kılo almadınız massllah ya dıyet mi yaptınız :()
Boncukgiller003 rahat rahat yatmak kalkmak rahat yemek yemek off herşeyi rahat rahat yapmak istiyorummmm
Boncukgiller003 başım ağrıdığı an ilaç almak
Boncukgiller003 yüzüstü uzanacam eşimin kilosu az şöyle 100 kiloluk birine dicek elini ayağını öpeyim gel Bi sırtıma bas dicem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yüz üstü yatmak 🤩
Boncukgiller003 yüksek bel pantolon giymek istiyorum bende :) kilo vermiş olmak ☺️bebeişi le vakit gecirmek hayallerim :)
Senayyalcin bir ayda 5 kilo aldım :)
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak tek hayalim 😍