Nur000 amin canım inşallah 🙏 1050 gr doğdu

Ayra bebeklerin kalbinde delik olur kendiliğinden kapanır korkma lütfen 🥰🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
  • Ayra bunu beğendi.
    • [silindi]

Ayra allahin izni ile kucana alirsin insallah

• Ayra bunu yanıtladı.
    • Ayra bunu beğendi.

Allah yavrunu sana bagislasin canim dua ediyorum 🙏insalah sütünde gelir hemen 🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
      • Ayra bunu beğendi.

Ayra amin ınsallah canım teşekkür ederim tüm bebekler saglıkla dunyaya gelsinler 🥰🙏🏻

• Ayra bunu yanıtladı.
        • Ayra bunu beğendi.

AsM sağol canım sütüm çok şükür geliyordu ama bi kaç gündür oda azaldı

Nasıl oldu bebeğiniz Allah’ın izniyle

• Ayra bunu yanıtladı.
          • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allah razı olsun canım benim rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin son durumu beyin kaması var son evrede

• Ayra bunu yanıtladı.
            • Ayra bunu beğendi.

Ayra canım benim arkadaşım da 27 haftalık doğum yaptı bi süre küvezde kaldı şimdi maşallah çok sağlıklı inşallah sende en yakın zamanda sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini 🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
              • Ayra bunu beğendi.

Sadike amin canım rabbim şifa versin bizde yarın anjiyo olacağız rabbim yavrularımza Şafi ismiyle şifa versin 🙏

Ayra canım nasıl oldunuz bebek nasıl iyimi .

• Ayra bunu yanıtladı.
                • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allah bebeğinizi size bağışlasın, şifalar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Ayra bunu yanıtladı.
                  • Ayra bunu beğendi.

Ayra 500 gr doğupta hayata tutunan bebeklerr var allah’ın izniyle senin beneğinde savaşacak ☺️

Ayra rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım çok üzüldüm ☹️

Sadike nesi var canım bende ilk bebeğimi 1650 gram 35 haftalık doğurdum hiç canını sıkma kocaman oldu 1 buçuk yaşında oğlum Allaha şükür

• Ayra bunu yanıtladı.
                        • Ayra bunu beğendi.