Ayra Allah razı olsun canım benim rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin son durumu beyin kaması var son evrede

• Ayra bunu yanıtladı.
  • Ayra bunu beğendi.

Ayra canım benim arkadaşım da 27 haftalık doğum yaptı bi süre küvezde kaldı şimdi maşallah çok sağlıklı inşallah sende en yakın zamanda sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini 🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
    • Ayra bunu beğendi.

Sadike amin canım rabbim şifa versin bizde yarın anjiyo olacağız rabbim yavrularımza Şafi ismiyle şifa versin 🙏

Ayra canım nasıl oldunuz bebek nasıl iyimi .

• Ayra bunu yanıtladı.
      • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allah bebeğinizi size bağışlasın, şifalar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Ayra bunu yanıtladı.
        • Ayra bunu beğendi.

Ayra 500 gr doğupta hayata tutunan bebeklerr var allah’ın izniyle senin beneğinde savaşacak ☺️

Ayra rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım çok üzüldüm ☹️

Sadike nesi var canım bende ilk bebeğimi 1650 gram 35 haftalık doğurdum hiç canını sıkma kocaman oldu 1 buçuk yaşında oğlum Allaha şükür

• Ayra bunu yanıtladı.
              • Ayra bunu beğendi.

Ayra hiç üzülme oda senin üzüldüğünü hissediyor bak valla güçlü ol bebeğin için Allahın izniyle iyi olacak benim oğlum gibi kocaman olacak ❤️🤗

• Ayra bunu yanıtladı.
                • Ayra bunu beğendi.

Ayra canım benimde erken doğum bebeğim kuvözde başka sorununuz var mı yoksa erken doğum mu sadece

• Ayra bunu yanıtladı.
                  • Ayra bunu beğendi.

Ayra neden anjio olacak acaba Allahım el şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzum ❤️

• Ayra bunu yanıtladı.
                    • Ayra bunu beğendi.

Yeppudaa yarın anjiyo olacak kızım kalbinde delik vardı gittikçe açılıyor dedi doktor anjiyo olması gerekiyormuş

Hatice3347 inşallah canım inşallah bebeğim yarın anjiyo olacak dua edin ne olur biraz riskliymiş

Emineyldzlrr kalbinde delik var ve gittikçe açılıyormuş anjiyo ile kapatmaya çalışacaklarmış