28 haftalık doğum
Ayra duamı ettim rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kavuşun inş.
Güçlü ol bebişin gelince sana ihtiyacı olacak annesi
Ayra bende 28 haftalik dogum yaptim 2.5 sene once şuan bunu sana yazarken kizim Ayagimda onu sallıyorum o zamanlar zor zaman geçmek bilmiyo sabir tukeniyo ama geciyo hepsibkotu anı olarak kaliyo göğüslerini bol bol sıcak su ile yika
Ozcan_sukran38 amin inşallah camım inşallah
bltern1 merhaba bende çarşamba günü 34 haftalık olucam 17 martta gittiğimde 33 haftalıktım ve 2600 dü kilosu ciğer geliştirici iğne yaparsam sen yoğun bakımda yatabilirsin dedi ben normal şeker hastasıyım ve plasentamin suyu fazla olduğu için riskliyim bu çarşambada belki alabilirim dedi ve çok endişeliyim hakkımızda iyiyse olsun sezeryan olucam çünkü
_sumeyyebedir7_ amin canım inşallah allah razı olsun elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorım allaha şükür iyiymde rabbimden yana umudum var inşallah herşey çok güzel olacak 🙏
Ferahfezaaa amin canım allah razı olsun senden dua eden herkesten bebeğnz hasta mı rabbim yasini şerifi şifa eylesin allah kabul etsinn dualarınızıı
Metehan_ve_annesi allah razı olsun canım allah kabul etsin amin inşallah yavrumu sağlıkla almak nasip olur
Hamileyim-mutluyum amin canım allah razı olsun
Ayra canım dualarım seninle rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah Allah yardımcınız olsun