tatlissannee
benim kendi evim olduğu için oda yaptım yani monsterio yatak aldım çatılı olandan ama takım olarak değil 2 kapaklı Gardrops vardı beyaz yatağıyla uyumluydu hiç kullanılmamıştı onu kurdum tavanına yıldızlardan bulutlardan yaptık gökyüzü süsü verdik. Yatak odamada anne yanı beşiği aldık tabini belli bir süre odasını kullanamayacak ama orda bi yatağının olması dolabının olması insana huzur veriyor illakı bi gün orayı kullanıcak sonraya bırakırsak elden kalır die düşündüm açıkçası. Ha şimdi yapılmış ha bir sene sonra die düşündüm🥰 sanada fikir olsun ben odasını 3bin bi küsüre aldım. 😊

tatlissannee birde oda yapmak bebege basli basina gereksiz bir olay ha dolabini alir koyarsin odasina ona bisey demek ama takim alip allayip pullamak yani dekore etmek cok anlamsiz zevkler zamanla degisiyor modeller degisiyor baska seyde gozun kaliyor hicc maddi sıkıntıya sokmayin kendinizi yavas yavas yaparsin odasini bebegin buyudukce

Ben de anne yanı sallanan beşik ve şifonyer alıp kendi odamıza koydum. Doğumdan 3-5 ay sonra odasını oyun odası gibi düzenlemeyi düşünüyoruz. Şimdiden oda yapıp kendimizi maddi olarak sıkıştırmadık. 2 yıla yakın bizim odamızda yatar diye düşünüyorum

tatlissannee beşik ve şifonyer almak daha mantık lı 4 yaşına filan geldiğinde kafanıza göre oda takımı alırsınız

tatlissannee kalmaz tabiki her birey gibi onun da bir odaya ihtiyacı olacak☺️ Şifonyeri ben de ikeadan aldım. Başlarda pek asılacak eşyası olmuyor zaten. Sonradan elbise dolabını da ikeadan almayı düşünüyorum. Takım almayı düşünüyorsan almila mobilyaya bakabilirsin internet sitesinden. Arkadaşlarım oradan aldı memnun kaldılar. Ben de beşiği oradan aldım

tatlissannee ben beşik şifonyerciyim 😅 kendi şifonyerimden 2 çekmece ayırdım belki bi dolap alırım diye dolap almazsam şifonyer alıcam odasını ilerleyen zamanda yaparım büyüyünce

tatlissannee valla ben anne yanı park yatak aldım. Yaza tayinciyiz yeni evimize gidince de şifonyer dolap alıcam. Biraz büyüyünce de montessori yatak yaptırıp odayı tamamlarım. Oda takımı hiç düşünmedim ilk etapta

• [silindi]

tatlissannee beşik almışsın beşik li bebek odasına hiç gerek yok bence ben genc odası almıştım dolabı fln daha büyüktü bazalı yatakta aldım bütün eşyalarını topladı beşikte park beşik alıp sonra katlayıp bazanın altına kaldırdık

tatlissannee ben sadece dolap aldım canım zaten oda da kalmayacak boşa masraf ne zaman ayrı yatmaya başlarsa o zaman oda yapcam şuan gereksiz geliyo bana, yine senin tercihin tabi ama bence o paraya başka ihtiyaçlarını al büyüdüğünde yaparsın odasını bende kiracıym

Ben sark görevindeyim ben park yatak ve şifonyer aldım cocuk belirli bir yaşa kadar zaten anne yanında yatıyor inşlh şark dönüşü güzel bir oda yapıcam oğluşuma kendi evimde olsa yapmazdım her sene yeni seyler çıkıyor büyüdüğünde ayrı yatmaya başladığında yapmak daha mantıklı geliyor bana ..

tatlissannee ben almilanin kendi yerinde orda yeni gelmiş mobilya+ halısı uyku seti+ lambası aksesuarları 5600 fiyat aldım. Ürün sıfırdı tek bir çizik yoktu öyle bakın isterseniz

tatlissannee ben de senin gibi kararsızdım. Beşik almaya karar verdim. Şuanki evimde müsait yerim de yok zaten hiç mobilya alıp yük etmeyeceğim. Evimde bir dolap var onu boyayıp odasına bir de beşik koyup biraz süsleyip kullanacağım. Zaten yanımda yatacak ben de anne yanı kullanacağım. Odasını da daha geniş bir eve geçtiğimizde yapacağım.

tatlissannee bencede çok canım fiyat Gerek yok bende kiradayim evde dolap var çocuk odasında sadece beşik alcam kira olduğu için gerek yok bence okadarina