Kızlar mrb oğluşuma anne yanı beşiği aldım e bebekten. Şimdide oda takımımı alsak yoksa büyük sallanan beşik ve şifonyer mi alsak karar veremiyoruz. Oda takımı 7000 tl oda biraz fazla geldi bana. Kendi evimize çıkınca mı alsak diyorum şuan kiradayız. Lütfen akıl veriin eşim ne istersen öyle yapalım diyor ama banada oda takımı biraz saçma geliyor şuan zaten hemen yatmayacak diyorum sonra kalırsa kalırmı diyorum sıyırmak üzereyim yardım pleasee😁

tatlissannee biz kendi evimizde olmamıza rağmen şuan oda yapmiycam zaten odasında yatmiycak. Odaya ayiracagim paraya başka öncelikli ihtiyaçları görülsün istedim ama tabi ki tercih meselesi

tatlissannee 7000 çokmuş instagramda bi sayfa var 1390 tlden başlıyo canım fiyatları bende ordan olmayı düşünüyorum ama bende hemen almicam başlarda anne yanı beşik kullanıcam

tatlissannee oda takimi almaaa pismanlik ben aldim 1 sene sonra sattim pisman oldum. Mis gibi gittim ikeadan bir dolap 60cm genislik bir 5 veya 6 cekmeceli sifonyer aldim sabitledim duvara onlari mis gibi oldu aptal kafam senin dedigin fiyata yakin para verdim bende halbuki cok az bir miktara butun odasini duzebilirsim ozaman yok yere maddi sıkıntıya dustuk tabi ilk cocukda insan cok hevesli oluyor ama bos seyler valla simdiki aklim olsa asla almazdim birde takimi okadar kalitesiz cikti ki anlatamam

tatlissannee bir kere cok kalitesizdi oda takimi ben tabi bunu sonradan fark ettim kapagi kirildi cok yer kapladi rengi beyaz degildi neyle uyum saglicagimi sasirdim. Ben hep ikea kalitesiz derdim daha onceki bi olaydan dolayi ama ikea benim aldigim takima bin basar istersen atim sana dolabi ve sifonyeri sen karar verirsin nasil diye benim oglumun cok esyasi yok almiyorum ben o yuzden bana hayli hayli yetiyor

tatlissannee ben sadece dolap ve sifonyer aldım odasi için sepet beşikte yanımızda yatacak ama eşyaları herseyi kendi odasında ve cok da tatlı düşüncesi bile güzel oğlumuzun odası 🥰 daha sonra oraya yatak alicaz insallah

tatlissannee
              benim kendi evim olduğu için oda yaptım yani monsterio yatak aldım çatılı olandan ama takım olarak değil 2 kapaklı Gardrops vardı beyaz yatağıyla uyumluydu hiç kullanılmamıştı onu kurdum tavanına yıldızlardan bulutlardan yaptık gökyüzü süsü verdik. Yatak odamada anne yanı beşiği aldık tabini belli bir süre odasını kullanamayacak ama orda bi yatağının olması dolabının olması insana huzur veriyor illakı bi gün orayı kullanıcak sonraya bırakırsak elden kalır die düşündüm açıkçası. Ha şimdi yapılmış ha bir sene sonra die düşündüm🥰 sanada fikir olsun ben odasını 3bin bi küsüre aldım. 😊

tatlissannee birde oda yapmak bebege basli basina gereksiz bir olay ha dolabini alir koyarsin odasina ona bisey demek ama takim alip allayip pullamak yani dekore etmek cok anlamsiz zevkler zamanla degisiyor modeller degisiyor baska seyde gozun kaliyor hicc maddi sıkıntıya sokmayin kendinizi yavas yavas yaparsin odasini bebegin buyudukce

Ben de anne yanı sallanan beşik ve şifonyer alıp kendi odamıza koydum. Doğumdan 3-5 ay sonra odasını oyun odası gibi düzenlemeyi düşünüyoruz. Şimdiden oda yapıp kendimizi maddi olarak sıkıştırmadık. 2 yıla yakın bizim odamızda yatar diye düşünüyorum

tatlissannee beşik ve şifonyer almak daha mantık lı 4 yaşına filan geldiğinde kafanıza göre oda takımı alırsınız

tatlissannee kalmaz tabiki her birey gibi onun da bir odaya ihtiyacı olacak☺️ Şifonyeri ben de ikeadan aldım. Başlarda pek asılacak eşyası olmuyor zaten. Sonradan elbise dolabını da ikeadan almayı düşünüyorum. Takım almayı düşünüyorsan almila mobilyaya bakabilirsin internet sitesinden. Arkadaşlarım oradan aldı memnun kaldılar. Ben de beşiği oradan aldım

tatlissannee ben beşik şifonyerciyim 😅 kendi şifonyerimden 2 çekmece ayırdım belki bi dolap alırım diye dolap almazsam şifonyer alıcam odasını ilerleyen zamanda yaparım büyüyünce

tatlissannee valla ben anne yanı park yatak aldım. Yaza tayinciyiz yeni evimize gidince de şifonyer dolap alıcam. Biraz büyüyünce de montessori yatak yaptırıp odayı tamamlarım. Oda takımı hiç düşünmedim ilk etapta