tatlissannee takımın içinde neler var ki bu kadar pahalı oluyor. Bi ahşap beşik veya montessori yatak alsanız bir şifonyer bir dolap alsanız söylediğiniz fiyatın yarısını bile bulmaz hem de gayet kullanışlı olur. Neden o kadar pahalı o takım öobilya tipi olup büyüyen yatağı olanlardan mı
Bebek odasımı beşik şifonyer mi ?
Aselminaaa ben yaptırdım mesela 4 kapaklı kocaman dolap montesörri yatak 90×190 ve 8 cekmeceli sifonyer. Allh nasip ederse 15 seneden fazla kullanır yani😄 yatakodasınada anne yanı park besik aldım yoykonun
tatlissannee kendi evinize cıkınca istediğiniz ebatlarda alabilirsnz suan sifonyer yeter o zaman. Bizm kendi evimiz oldgu icn ben yaptırdm oda takımı ama cocuk odasından ziyade genc odası gibi benmki büyük 8 cekmeceli sifonyer 4 kpaklı kocaman dolap ve 90x-190 montesorrri yatak
tatlissannee bence yerin varsa büyüyen yatak yada montesori yatak alın bide dolap alın esyalari için kendi evinize geçince çocukta biraz büyüyünce oda yaparsiniz en oyle düşünüyorum en azından kendim için
tatlissannee bence dolap sifonyer alin sadece suan odaya gerek yok sahsen ben kendimde oyle yaptim e bebekten anne yani besik aldim birde dolap aldim sifonyeri dolapla birlesik onu kullancam odayi biraz buyusun insallah oyle yapcam 😊
Seda-34 evet 2 kapaklı dolap şifonyer ve sallanan beşik sonraa yatak olanlardan bir takım
Abcxyz en güzeli diyorsun canım bende öyle alayım 🤗
tatlissannee merhaba ben yanımdan ayırmayacagim için ilk zamanlar anne yani besigi aldim ve çocuk odası içinde dolap hali perde vs düşünüyorum fakat besik düşünmüyorum sonucta bebekken yanımda olcak ve odasında yatamicak o besik boşuna orda durmus olucak sonrasında daha farklı bı yatak almayı düşünüyorum oraya bazali olup çatısı olan tarzda çok güzel takımlar var 1 bucuk 2 yasina gelince öyle yapmayı dusunuyorum😂
Busebse bende o çatılıları pek sevmiyorum canım ondan almam ama normal yatak düşünürüm oda almazsam☺️
Didem34 ikeadan mi aldin dolabini
Alyaveannesi beşikhane diye bi sayfa canım
Aselminaaa yok yaptırdım özel biyere
Didem34 ikeadada yapabiliniyor ya ondan sordum ama sen yaptirmissin takim almak bos gercekten cok kalitesizler kalitelilerinde fiyatlari malum