[silindi] tatlissannee beşik almışsın beşik li bebek odasına hiç gerek yok bence ben genc odası almıştım dolabı fln daha büyüktü bazalı yatakta aldım bütün eşyalarını topladı beşikte park beşik alıp sonra katlayıp bazanın altına kaldırdık
Dilaraa06 tatlissannee ben sadece dolap aldım canım zaten oda da kalmayacak boşa masraf ne zaman ayrı yatmaya başlarsa o zaman oda yapcam şuan gereksiz geliyo bana, yine senin tercihin tabi ama bence o paraya başka ihtiyaçlarını al büyüdüğünde yaparsın odasını bende kiracıym
Nrcncygn Ben sark görevindeyim ben park yatak ve şifonyer aldım cocuk belirli bir yaşa kadar zaten anne yanında yatıyor inşlh şark dönüşü güzel bir oda yapıcam oğluşuma kendi evimde olsa yapmazdım her sene yeni seyler çıkıyor büyüdüğünde ayrı yatmaya başladığında yapmak daha mantıklı geliyor bana ..
harece tatlissannee ben almilanin kendi yerinde orda yeni gelmiş mobilya+ halısı uyku seti+ lambası aksesuarları 5600 fiyat aldım. Ürün sıfırdı tek bir çizik yoktu öyle bakın isterseniz
melzey tatlissannee ben de senin gibi kararsızdım. Beşik almaya karar verdim. Şuanki evimde müsait yerim de yok zaten hiç mobilya alıp yük etmeyeceğim. Evimde bir dolap var onu boyayıp odasına bir de beşik koyup biraz süsleyip kullanacağım. Zaten yanımda yatacak ben de anne yanı kullanacağım. Odasını da daha geniş bir eve geçtiğimizde yapacağım.
Aysem3338 tatlissannee bencede çok canım fiyat Gerek yok bende kiradayim evde dolap var çocuk odasında sadece beşik alcam kira olduğu için gerek yok bence okadarina
Bnselz tatlissannee ben oda takımı yapmamıstım kızıma iyi kide yapmamısım. Anne yanına bildiğin 70 120 yatak almıstım. 3 yasında hala aynı yatakta yatıyor rahat rahat. oyun odası yaptım odası kücük olduğu için. 1 yıldır yatağı odasında ama gece 3 e den sonra yine bizim yanımıza geliyor😅 bizi arıyor. İzmirde deprem sonrası bende tramva kaldı gelirse gelsin yanımda uyusun die sorun etmiyorum. Cümkü kızım kreste uykuda yakalandı allahm yasatmasın kimseye🙏🏻
Esekoldurengunes Bence beşik ve şifonyer yeterli ilk etapta. Biraz büyüyünce montessori yataklar var, onlardan alırsınız. Bir de dolap aldınız mı alın size bebek odası takımı. Takım diye dünya para vermek bana gereksiz geliyor.
Seda-34 tatlissannee takımın içinde neler var ki bu kadar pahalı oluyor. Bi ahşap beşik veya montessori yatak alsanız bir şifonyer bir dolap alsanız söylediğiniz fiyatın yarısını bile bulmaz hem de gayet kullanışlı olur. Neden o kadar pahalı o takım öobilya tipi olup büyüyen yatağı olanlardan mı
tatlissannee Seda-34 evet 2 kapaklı dolap şifonyer ve sallanan beşik sonraa yatak olanlardan bir takım
Didem34 Aselminaaa ben yaptırdım mesela 4 kapaklı kocaman dolap montesörri yatak 90×190 ve 8 cekmeceli sifonyer. Allh nasip ederse 15 seneden fazla kullanır yani😄 yatakodasınada anne yanı park besik aldım yoykonun
Didem34 tatlissannee kendi evinize cıkınca istediğiniz ebatlarda alabilirsnz suan sifonyer yeter o zaman. Bizm kendi evimiz oldgu icn ben yaptırdm oda takımı ama cocuk odasından ziyade genc odası gibi benmki büyük 8 cekmeceli sifonyer 4 kpaklı kocaman dolap ve 90x-190 montesorrri yatak
Ozlem23 tatlissannee bence yerin varsa büyüyen yatak yada montesori yatak alın bide dolap alın esyalari için kendi evinize geçince çocukta biraz büyüyünce oda yaparsiniz en oyle düşünüyorum en azından kendim için
Abcxyz tatlissannee bence dolap sifonyer alin sadece suan odaya gerek yok sahsen ben kendimde oyle yaptim e bebekten anne yani besik aldim birde dolap aldim sifonyeri dolapla birlesik onu kullancam odayi biraz buyusun insallah oyle yapcam 😊
Busebse tatlissannee merhaba ben yanımdan ayırmayacagim için ilk zamanlar anne yani besigi aldim ve çocuk odası içinde dolap hali perde vs düşünüyorum fakat besik düşünmüyorum sonucta bebekken yanımda olcak ve odasında yatamicak o besik boşuna orda durmus olucak sonrasında daha farklı bı yatak almayı düşünüyorum oraya bazali olup çatısı olan tarzda çok güzel takımlar var 1 bucuk 2 yasina gelince öyle yapmayı dusunuyorum😂
tatlissannee Busebse bende o çatılıları pek sevmiyorum canım ondan almam ama normal yatak düşünürüm oda almazsam☺️