E bebekte satılan bebek pamuklarıyla alt temizliğini yaptım ilk 6 ay çok memnundum hiç pişik olmadık
kamera telsiz kendime yaptığım en büyük iyilikti, sadece telsiz özelliği olan kamerasız olanları sakın almayın onu alacaksanız hiç almayın daha iyi.
Elektrikli süt sağma makinesi de iyi ki almışım sütü bıraktırırken dahi kullandım.

Momysmomy araştırdık, hatta doğum paketi aldım hastanemden asla pusetsiz çıkış yapamazsınız vs denmedi. Benim beneğim sonuçta ister pusetle ister kucağımda götürürüm. Bunu genelleme yapmayın bence her hastane farklı

Zeynep2738 bende hem bezi hem ıslak mendili stoklu aldım inşallah 1 numara küçük gelmez.

Sevil_mavi ben yoyko aldım henüz bebeğim doğmadı ama beşiği kurdum baya kullanışlı bence kendi yatağımın yanına koydum gayet büyük uzun süre kullanılır

Hifaelif teşekkürler bende sipariş verdim içim rahat herkes memnun kalmış umarım güzel uykuları olur tüm minnakların

Nisanurrsinopda oturuyorsan öneremem canım ya eger istanbul deseydin uygun satan yerler var oraları söylicektim

Miababe Hepsiburadayı takip edin indirimler oluyor bende 900e aldım 800e düştüğüde oldu ama saatlik indirimi kaçırdım

• [silindi]

Nescafe hangi marka pompa aldiniz? Tekli mi ciftli mi?

Zeynep2738 bende öyle çok kararsızım bu konuda 🥰 sağlıkla gelsin bebisler inşallah 🙏

Tazebirannecik iyi niyetle bildiğimi aktardım, illa puset alcaksınız diye kimseye baskı yapmadım farkındaysanız. Kimin ne alacağına kimse karışamaz en nihayetinde burada fikir alışverişi yapıyoruz.

demioz önerileriniz tam olarak alıp almamayı düşündüklerimdi, teşekkürler bebeğinizi sağlıkla büyütün 🙏