Egeligelin

Basakgul 0-18 yenidoğan itibarıyla kullanılan oto koltukları da var isofixli, kararınızı verirken aklınızda olsun.

Miababe
    Rica ederim ne demek inşallah huzurlu uykuları sağlıklı uykuları olur 🌼

HappyMom Ben sizlerden fikir almak istiyorumm beşik olarak herkez park yatak öneriyo ne almalıyım

gulbay90 yenidoğan icinmi 2 no bebeğim 3200 36+4 haftaligim muhtemelen 3500 doğacak 2 no daha mı iyi sizce. Bnde bu konuda çok kararsizim

Mombabyy benim ikinci çocuğum onun tecrübesine dayanaraktan söylüyorum n11 den şuan indirimde yukselmobilya dan gri portatif beşik aldım bugün geldi gayet memnun kaldım kullanicam fiyatı 169 TL icinede babynest aldım boy olarak anne yanına uygun gittigin her odaya tasiyabilirsin parkyataga yenidoğani koyamadik biz biraz büyüyünce park yatağa geçtik bundada öyle yapicaz büyüyüp kndini atmaya başlarsa park yatağa gecicez hem ozaman bu besigide letgoda satar salıncak alırım mama tablalı kızımda bu şekilde yaptım kızım 4 yaşında hala park yatakta uyuyor ama ilk bir sene uyumadı gene karar sizin

[silindi] çiftli baby me me marka kullanıyorum 3 sene önce almıştım

Helinrojbinn gerçekten çok teşekkür ederim iki çocuk annesi olarak size bişey daha sormak istiyorum ben 22 haftalık hamileyim ve renkli ultrason yaptırmadım gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında 😇

Mombabyy ben ikinci çocuğumda da yaptım bu üçüncü gebeliğim bundada yaptım. Hani detaylı ultrason da bişey yok sadece normal kontrol e gittiğinde doktor bı 5 dk bakıyor ama detaylı ultrason da doktor baya kemiklerine kadar inceliyor bebeğin ama buda ultrason ile başka bı işlem yook yani

Biseynekdt13 Bende hani gerek duymadım ama herkezin tepkisi korkuttu ya bişey olursa doğumda ya erken müdahale edemezlerse felan diye

Mombabyy o saçmalık canım doktor hiç bir şey yapmıyor ki sadece ultrason ile tüm organlarını falan inceliyor detaylıca

Hani senden ne kan alınıyor ne iğne falan yapılmıyor