Miababe Hepsiburadayı takip edin indirimler oluyor bende 900e aldım 800e düştüğüde oldu ama saatlik indirimi kaçırdım

• [silindi]

Nescafe hangi marka pompa aldiniz? Tekli mi ciftli mi?

Zeynep2738 bende öyle çok kararsızım bu konuda 🥰 sağlıkla gelsin bebisler inşallah 🙏

Tazebirannecik iyi niyetle bildiğimi aktardım, illa puset alcaksınız diye kimseye baskı yapmadım farkındaysanız. Kimin ne alacağına kimse karışamaz en nihayetinde burada fikir alışverişi yapıyoruz.

demioz önerileriniz tam olarak alıp almamayı düşündüklerimdi, teşekkürler bebeğinizi sağlıkla büyütün 🙏

demioz üzüldüm siizn adınıza gerçekten firma ile görüştünüz mü

zerana
      Alpas karyolann yatağını aynı yerden mi aldınız ? ölçüsü 70×140 olduğu için yatakları pahalı hep ya

Arkadaslar bisey sormak istiyorum ayrıntılı ulturasonda hc 25 +4 cikti bpd 22+6 bebegin basi elips seklinde duruyor dr dolikosefali gorunumu izlenmistir yazmis rapora bana da takip edilsin dedi basina boyle bisey gelen var mi

HappyMom babywingstr instagram hesabindan iyi ki bebek bakim çantasını almisim cok kullanisli 1 yıldır kullaniyorum

demioz bende oda yapmıcam, sunny baby park ytak aldım arkadaşlar memnun diye birde Ikea dan 6 çekmeceli şifonyer almayı düşünüyorum, malum koymayı düşündüğüm odaya da takım oluyor.