- Düzenlendi
Nisanurrsinopda oturuyorsan öneremem canım ya eger istanbul deseydin uygun satan yerler var oraları söylicektim
Nisanurrsinopda oturuyorsan öneremem canım ya eger istanbul deseydin uygun satan yerler var oraları söylicektim
Miababe Hepsiburadayı takip edin indirimler oluyor bende 900e aldım 800e düştüğüde oldu ama saatlik indirimi kaçırdım
Nescafe hangi marka pompa aldiniz? Tekli mi ciftli mi?
Berfininannesi şok markette de var e bebekte var
Hhhzzzlll3545 indirim bekleyin. 8 mart var 23 nisan var. Ben aralıkta 700 liraya aldım.
HappyMom arkadaşlar ben bişey merak ediyorum mochi diye bir süt sağma aleti var hiç kullanan var mı ?
Birhamileningunlugu hiç verilemedimi özel olmazsa yazsanız kaç kiloda hamiş oldunuz kaç aldınız ve verdinizin birde boy kaç. Takmayım diyorum ama bende verememekte korkmuyor değilim 😌
tonbikinannesi indirimli fiyatı evet 300-500 oynuyor sanırım ☺️
Zeynep2738 bende öyle çok kararsızım bu konuda 🥰 sağlıkla gelsin bebisler inşallah 🙏
mrs_elisah yeni dogan kiyafetleri ne kadsr almak gerekir
Tazebirannecik iyi niyetle bildiğimi aktardım, illa puset alcaksınız diye kimseye baskı yapmadım farkındaysanız. Kimin ne alacağına kimse karışamaz en nihayetinde burada fikir alışverişi yapıyoruz.
demioz önerileriniz tam olarak alıp almamayı düşündüklerimdi, teşekkürler bebeğinizi sağlıkla büyütün 🙏
Minik1portakal
Temizleme pamuğunu nasıl kullanıyoruz pamuğa bir şey mi sürüyoruz ☺️ bilmediğim için soruyorum canım ya 🤭
Arkadaslar bisey sormak istiyorum ayrıntılı ulturasonda hc 25 +4 cikti bpd 22+6 bebegin basi elips seklinde duruyor dr dolikosefali gorunumu izlenmistir yazmis rapora bana da takip edilsin dedi basina boyle bisey gelen var mi
zerana bunu aldım. https://ty.gl/6urfgtj