Tazebirannecik iyi niyetle bildiğimi aktardım, illa puset alcaksınız diye kimseye baskı yapmadım farkındaysanız. Kimin ne alacağına kimse karışamaz en nihayetinde burada fikir alışverişi yapıyoruz.

demioz önerileriniz tam olarak alıp almamayı düşündüklerimdi, teşekkürler bebeğinizi sağlıkla büyütün 🙏

demioz üzüldüm siizn adınıza gerçekten firma ile görüştünüz mü

zerana
    Alpas karyolann yatağını aynı yerden mi aldınız ? ölçüsü 70×140 olduğu için yatakları pahalı hep ya

Arkadaslar bisey sormak istiyorum ayrıntılı ulturasonda hc 25 +4 cikti bpd 22+6 bebegin basi elips seklinde duruyor dr dolikosefali gorunumu izlenmistir yazmis rapora bana da takip edilsin dedi basina boyle bisey gelen var mi

HappyMom babywingstr instagram hesabindan iyi ki bebek bakim çantasını almisim cok kullanisli 1 yıldır kullaniyorum

demioz bende oda yapmıcam, sunny baby park ytak aldım arkadaşlar memnun diye birde Ikea dan 6 çekmeceli şifonyer almayı düşünüyorum, malum koymayı düşündüğüm odaya da takım oluyor.

yildirimsfamily
          Boyum 160 64 kilo ile hamile kaldım su an 77 kiloyum doğumuma daha 2 aydan fazla var bi sıkıntı olmazsa. Ben de verememekten korkuyorum doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

zerana
          Canım resim açılmıyor..
          Bu arada beşik bakıyordum alpas modeline baktım beğendim ☺️ çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun 🌸

Egeligelin

Basakgul 0-18 yenidoğan itibarıyla kullanılan oto koltukları da var isofixli, kararınızı verirken aklınızda olsun.

Miababe
              Rica ederim ne demek inşallah huzurlu uykuları sağlıklı uykuları olur 🌼