Hamm yok ben kuruttuğunu düşünüyorum yara olmadı ısrarla taktım ama olacak gibi değildi belki de meme uçlarım ufak olmadığındandır ama dediğim gibi nemlendirme etkisini göremedim. ilk gün emzirince meme uçlarım çok sızladı yine taktım ama acısını dindirmedi eşimi eczaneye yolladım marka falan hiç gelmedi aklıma öylece getirdi ucuz bişeydi eşim fiyatını söyleyince işe yaramicağını düşündüm ama yanıldım sürer sürmez ne ağrı ne sızı kaldı çok şükür hiç yara olmadı

Gizemshn baby me için demedim, diğer markalar 🙄 100 ml şampuana 58 tl fiyat yazmışlar çok fazla değil mi 🤔

Smyy00 hastanenize bi sorun bence benim yakınımda bi iki kişi battaniyeyle de cıkarmıştı pusetsiz

Tubisanne baby home bh955 aldım ben youtubeda tanıtım videosu var instagramdaki ayhancocuk mağazına yazarsanız trendyoldakinfen falan daha uygun fiyat veriyolar ordan aldım ben de tabi henüz kullanmadık ama güzel görünüyo 6 yaşındaki komşumuzun oğlunu bindirip test ettik o bile gayet rahat bindi içi geniş bi de araba öyle ağır değil

aysegllys yrendyolda en ucuzu. Unimet Alpas Metal bebek karyolası diye geçiyor. İndirimden almıştım. Doğuma daha varsa bekleyin ara ara 700-800 bandına iniyor. Atın favorilere arada kontrol edin.

Minik1portakal bende incelemelere baktım minoris setini aldım çamaşır deterjanı leke çıkarıcı şampuan pişik kremi el sabunu 150 TL Uygun geldi

demioz garantili diye biliyorum ama inşallah bizde aynı sorun olmaz ya

Kucukkedi buhar makinası olmazsa olmazmı? Bir türlü karar veremiyorum yani annelerimizin yaptıgı petegın üzerine su koymak odayı nemlı tutmak iş görmezmi. Tam alıcam diyorum vazgeçiyorum 😢

Smyy00 pusetle veriyolar çocuğunuzu kucağınızda da arabada götüremezsiniz para cezası yazarlar yolda durdururlarsa, ayrıca tam oto koltukları minicik bebek için uygun değil o yüzden puset lazım

[silindi] ben de öğretmenım çalışıcam ondan aldım zaten ikiz alınması sarttı. Mamajoo teklı aldım. Annemde denedık çekim gücü cok iyi

Tgckrds 18 haftalık hamileyim sol tarafıma yatıcam diye kasa kasa bacağım her yerim ağrıyor ve uyuyamıyorum çoooook teşekkür ederim tavsiyeniz için gerçekten ❤️

Ozlem23
            Hayır çok kalın yapmadık aldığımız Park yatakta da ince bir yatak benzeri birşey var diğeri de ince olsun daha iyi olur dedik

Aycanmbenim
              Söyleyin bence 😃 gerçekten daha sağlıklı ve iyi oluyor evde yün yastıklar vardı onları bozup yaptık kalın da değil çok ince de değil beşik için çok rahat olacak inşallah güzel uykular uyuyacak prensesim

Hifaelif bizimki çok kalın olmuş ille yumuşak yerde yaticak bebek diye tutturdu annem 🤦 güzel günlerde kullanmak nasip olsun

nes2009 bulundugunuz ile göre değişir. Ben Ankara’da yasıyorum havası oldukca kuru. Burun tıkanıklıgı, bogaz kurulugu olmaması için iyi oluyor.