Yaseminatik57 bence dolap uygulamasına falan bakın. İnsanlar alıyor ihtiyacı bitiyor sonra bir kenarda beklemesn diye satıyor çok temiz ürünler var. Bebek arabaları beşikleri vs. Trendyol üzerinden satın alırsanız falanda indirim oluyor bazı ürünlerde. Bir şansınızı deneyin. İkizlerin hem bakımı hem ihtiyaçları maliyetli oluyor. Allah yardımcınız olsun ☺️

Gizemceylan yok canım tamamen yatınca yenidoğan yatabilir zaten en iyi ihtimalle 40 günden sonra gezdirmeye başlıcaz, oto koltukları da evet yenidoğandan itibaren kullanılmaya başlıyor puset şeklini alıyor yenidoğan için

Yslyurtumran chicco ohlala 2 aldık şu an için en hafif bebek arabası mış gerçekten hafif 4 kg diğer bebek arabaları 6-7 kilodan başlıyor bana hepsi ağır geldi baya gezdim bunda karar kıldık en son

HappyMom

1. Lohusa pijaması. 🤦🏻‍♀️ Ben bu kadar saçma sapan, dışarıdan bakılınca ben lohusayım diye bağıran, erkeklerin yanında asla giyilmeyecek, paçozluk abidesi bi ürün.
        Gereksiz ve saçma sapan.
        Allahtan normal önden düğmeli bir pijama aldım onu giyicem.
      2. Orasından, burasından saçma sapan açılan, hiç rahat ve kullanışlı olmayan emzirme örtüsü.

Tabi ki emzirme örtüsü aldım ama Banndu marka ve her anlamda çok kullanışlı. İster emzirme örtüsü, ister çocuğun üstüne ört, ister mama sandalyesinin üstüne ser, istersen fular olarak kullan, istersen panço niyetine giy.
      Tek kelime ile mükemmel. 👍🏻

1. Babynest. Çok gereksiz ve kaba. Snr bide onu nereye kaldıracaksın. Pratik bir ürün değil. Çanta gibi olanlar var daha küçük ve yer kaplamıyor.

2. Müslin örtüler çok kullanışlı. 3-5 tane stokladım.

3. Kesinlikle park yatak. Al her yere götür, aç yatır bitti gitti.

4. Alt açma masası. Gereksiz, salondasın tek başına altını açamazsın odasındaki alt açma masasına yatırman lazım çünkü boşuna mı aldın dimi. Hadeee çocuğu al git 🙄

Daha bende liste bitmez. Soran olursa devam ederim 😁😁😁

Smyy00 bebek reflu yatağını ben hem içeride oturuken kullandım bebeğimi ona yatırdım hem gece beşiğinde kullandım yada anneme falan kalmaya giderken yanimda götürdüm kullandım çok işime yaradı yaklaşık 3 belki 4 ay kullandım süt sağma makinası ise bebeğim sarılıktan 1 gece hastane de kaldı ona süt sağıp götürmem gerektiği için kullandım ayrıca bazen bebek düzgün şekilde memeyi bosaltamadigi için sağarak rahatlarım kendimi hem ilk zaman da süt bazen az oluyo düzenli sağarak çoğalabiliyoruz süt uretimini ve son olarak benim oğlum sadece tek memeyi emdiği için diğerini hep sağmak zorunda kaldim

Gulsi artık birçok anne nerdeyse 6. Aya kadar şampuan kullanmıyor bilginiz olsun 😉

Zeyzey69 öyle mi onu bilmiyordum yeni anne olacağım inşallah sampuansız mı yıkanıyor bebişler 🥰❣️

Merhaba tatlişş anneler kirada olup ayrı bebek odası yapan varmı ? 5 yasa kadar bebek odasının boş olduğunu söylüyorlar hep ? Yatak işini nasıl cozdunuz hem yatak odasınına anne yanı hemde salon ıcın mi düşündünüz bu konu çok kafamı karıştırıyor destek olurmusnuzzz ???

demioz cam bıberonlardan neden memnun kalmadınız acaba bende aldım

• [silindi]

Ozgeleo-07 5 biraz fazla degil mi? Max 1,5-2 yi anlarim da

[silindi] aynen bana da fazla geldi 2 yaşa kadar felan normal yanı 2 yıl sonra ev alma durumunda çocuğa yapılabılır dıye düşünüyorum.