Mervezcanen 10+1 iz bizde kaşıntlarım oldu bu zamana kadar onlarda azaldı başka bir belirtim olmadı çok şükür ☺
gizemgnll SevgiiOA bu arada dediğim diger doktordan randevu aldım bakalım ikili testi orda yaptırcam, eger begenirsem devam etcem
gizemgnll SevgiiOA Bende 25ine aldım randevu 🙂 ya o gittiğim hastanrye son gittiğimde cok kalabalıktı , eşim de semtini de begenmiyodu zaten , değiştirme kararını kesinleştirdik o yüzden , umarım bunu begenirim 😑
Esmakiral SevgiiOA Sevgiyuvasi yalnız içicekseniz beypazarı yada özkaynak tercih edin diğerleri doğal değil çünkü ☺️
gizemgnll SevgiiOA iyiyim canım hafif bas agrısı çekiyorum auan patatesli bi şekilde uzanıyorum 😊 sen nasılsın
SevgiiOA gizemgnll Bende iyiyim canım geçmiş olsun çok inşallah iyi gelir 🙏 dün kontrol hakkımı kullandım 🙈 10+4 bugün 2 gün geride 🙂 hep değişiyor yav 😂
gizemgnll SevgiiOA ölçümden değişiyor canım o zen yine adetine görw saymaya devam et bence ben artık öyle yapıyorum 🙂
SevgiiOA gizemgnll Benim 2 haftam var. Hissetsek aslında daha rahat geçer de işte hissedemiyoruz ya 😐
gizemgnll SevgiiOA Aynen ama benim dünden beri mide bulantılarım tekrar basladı, kokudan bulanıyo, bütün gece kustum 🙁