gizemgnll SevgiiOA aynen yarına madar beklemiyim diyorum gece 12 de cıkcam işten gideyiö hastaneye direk 😥
gizemgnll SevgiiOA yokcanım cok kötü değilim ama eşim en ufak seyde gidelim deyip duruyor riske atmamak için, ben otomotiv fabrikasında çalışıyorum 🙂
gizemgnll SevgiiOA yani normalde 3 vardiya calısma sisttemim ama hamilelikte gece calıstırmıyorlar 2 vardiya gidiyorum cocuk 1 yasına gelene kadar
SevgiiOA gizemgnll nasıl oldun ? Yani bu konuda anlsyışlı olmaları iyi yoksa gece nasıl çalışıcaksın ki
Mervezcanen 10+1 iz bizde kaşıntlarım oldu bu zamana kadar onlarda azaldı başka bir belirtim olmadı çok şükür ☺
gizemgnll SevgiiOA bu arada dediğim diger doktordan randevu aldım bakalım ikili testi orda yaptırcam, eger begenirsem devam etcem
gizemgnll SevgiiOA Bende 25ine aldım randevu 🙂 ya o gittiğim hastanrye son gittiğimde cok kalabalıktı , eşim de semtini de begenmiyodu zaten , değiştirme kararını kesinleştirdik o yüzden , umarım bunu begenirim 😑
Esmakiral SevgiiOA Sevgiyuvasi yalnız içicekseniz beypazarı yada özkaynak tercih edin diğerleri doğal değil çünkü ☺️