gizemgnll SevgiiOA ben hiç yorulmuyorum bu aralar rahatım isyerimde ama bugun neden boyle oldu anlamadım, cok şükür kanamam falan yok enazından, belki gaz sancısıdır diyorum içimden
gizemgnll SevgiiOA aynen yarına madar beklemiyim diyorum gece 12 de cıkcam işten gideyiö hastaneye direk 😥
gizemgnll SevgiiOA yokcanım cok kötü değilim ama eşim en ufak seyde gidelim deyip duruyor riske atmamak için, ben otomotiv fabrikasında çalışıyorum 🙂
gizemgnll SevgiiOA yani normalde 3 vardiya calısma sisttemim ama hamilelikte gece calıstırmıyorlar 2 vardiya gidiyorum cocuk 1 yasına gelene kadar
SevgiiOA gizemgnll nasıl oldun ? Yani bu konuda anlsyışlı olmaları iyi yoksa gece nasıl çalışıcaksın ki
Mervezcanen 10+1 iz bizde kaşıntlarım oldu bu zamana kadar onlarda azaldı başka bir belirtim olmadı çok şükür ☺
gizemgnll SevgiiOA bu arada dediğim diger doktordan randevu aldım bakalım ikili testi orda yaptırcam, eger begenirsem devam etcem
gizemgnll SevgiiOA Bende 25ine aldım randevu 🙂 ya o gittiğim hastanrye son gittiğimde cok kalabalıktı , eşim de semtini de begenmiyodu zaten , değiştirme kararını kesinleştirdik o yüzden , umarım bunu begenirim 😑