Esmakiral SevgiiOA Sevgiyuvasi yalnız içicekseniz beypazarı yada özkaynak tercih edin diğerleri doğal değil çünkü ☺️
gizemgnll SevgiiOA iyiyim canım hafif bas agrısı çekiyorum auan patatesli bi şekilde uzanıyorum 😊 sen nasılsın
SevgiiOA gizemgnll Bende iyiyim canım geçmiş olsun çok inşallah iyi gelir 🙏 dün kontrol hakkımı kullandım 🙈 10+4 bugün 2 gün geride 🙂 hep değişiyor yav 😂
gizemgnll SevgiiOA ölçümden değişiyor canım o zen yine adetine görw saymaya devam et bence ben artık öyle yapıyorum 🙂
SevgiiOA gizemgnll Benim 2 haftam var. Hissetsek aslında daha rahat geçer de işte hissedemiyoruz ya 😐
gizemgnll SevgiiOA Aynen ama benim dünden beri mide bulantılarım tekrar basladı, kokudan bulanıyo, bütün gece kustum 🙁
gizemgnll SevgiiOA maşallah sana canım inşallah benimde gecer özellikle et kokusuna dayanamıyorum hemen kusturuyo
gizemgnll SevgiiOA birazdan yemekhaneden patates alcam revirde sarıp kafama uyucam biraz 🙂 iyi gelir inşallah
SevgiiOA gizemgnll Geçer inşallah canım benimde bazen başlıyor 2 3 gün mahvediyor donra rahatlıyorum yine oluyor sonra iyi kötü geçiyor zaman 🙏
SevgiiOA gizemgnll İnşalah tertemiz sonuç ve cinsiyeti öğrenerek çıkarsın canım 🙏🙏🙏🙏 haber bekliyorum 🙏
Silaagrsf gizemgnll Ay bende bu Cuma giricem hayırlısı olsun inşallah . Bakalım cinsiyetle ilgili bişey dicek mi
gizemgnll SevgiiOA sonuc negatif canım 3lü ve 4lüye gerek yok dedi, önde gidiyormuşuz, pipisi var dedi 😂, ense kalınlıgı 1.6 cok güzel dedi burun kemiği de varmıs , 15 -20 dk sürdü zaten ilk cinsiyeti gördük 😍😍😍