Bozoktay pijama kesinlikle gecelik tercih edin. Ben esorfman tarzı aldım. Bin pişmanım. Dependle dolasıyorum oda da. Ziyaretçi yasam iyiki yani. Altı giyip cıkarmak cok zorladı. Uğraşmadım. Ek bilgi dependi bol alın. 80 kilo 1,65 doğuma girdim baya gitti karnım ona rağmen M olmadı.

Mcakir Ayyy bugün doğumun olucağını biliyordum kuzucumm❤️ Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsiin gözün aydıın canım beniiim🌸 Darısı başımıza🐣😂

Mcakir benimde şu an doğum şeklim belli değil ama paniklersem tansiyonum düşer diye korkuyorum dişçi koltuğunda bile önce şekerimi tansiyonumu yükseltip sonra kanal tedavsine başlıyolardı 🙈

seday93 yamuna korse aldım. Dikişler gitmeden kullanamam ben acıtıe gibi. Hemşire kasık biberon verdi biberona alışmasın diye.

Miumiu Aminnnnn hepinize kolay doğumlar olsun😍🧿

Mcakir bende size ilk doğumumda gecelik tercih ettiğimi öyle rahat ettiğimi hemşirelerin odaya gecer gecmez geceliği isterip giydirdiğini yazmıstımda siz arkadasınızın o amelıyat onlüğünü cıkarmadıgını soyleyıp sızınde oyle yapmayı düşündüğünüzü yazmıstınız o yuzden merak ettim yoksa 2.ye tecrubeliyim ilkinde gecelıkle cok rahat ettım hemsıre dırek gecelıkle depend soruo ☺️

Mcakir yaa hep görüyordum postlarda cevaplarını vs. Çok sevindm kızına sağlkla kavusmana canım😊 senin de ağrıların yarına diner insallah hayırlı uğurlu olsun Allah’ım birbirinize bağışlasın insllah 🙏

Ayeee Aminnn. Korkmayın hiç. Panik olursanız uyutuyolar bi anda zaten 😝

didemblr Teşekkür ederim Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun🙏🏻🧿

Bozoktay yani ben cok sorun etmedim sonda çıkana kdr hasta önlüğüyledim sonda cıkıncada bişi giymedim dependle oturuom oda da. Ama pijama altı asla tavsiye etmiyorum😂

seday93 yamuna korseye yazın ınstagramdan onlar söylüyor size kaç beden olcağını xl aldım galiba ben unuttum evde suan

Mcakir panik yapınca genel anestezi olmadı dimi
            geçici bi sakinleştirici falan mı verdiler
            ben de pazartesi yarın sezeryan olacağım 🥺🥺🥺

Semakcy geçici sakinleştirici belki 20 dk uyudum ne kdr hiç bilmiyorum . Bi uyandım dünya laçkayım. Bütün ameliyataneye bulaştım 😂

Mcakir hayırli uğurlu olsun bebisiniz insallah sizde bir an önce toparlarsiniz benim de 1 mart da doğumum . Ameliyattan ne kadar sonra beslenmeye izin verdiler acaba önce sıvı daha sinra kati mi beslendiniz kayisi kompostosu ise yaradi mi 😊🥰

Mcakir bu karına bastırma felan deniliyor o nasıl birsey çok merak ediyorum 🙈 nasipse 34 günüm kaldı tabi normal olursa 34 sezaryan olursam 27 gün sonra dogumum ❤️

Mcakir 8 tane koydum depend yeterli olur mu acaba bende spinal olacam insallah

Kdrytl 8 depend yeterli bence. Benim şuana kdr 4-5 felan değiştirdim. Yarın taburcuyum zaten. Akşam 6 ya kadar hasta bezi vardı. 18:00 e kdr sıvı tükettim. Benım bagırsak sorunum hıc yok zTen son 1 hafta midyi bozmuştum. Kayısı kompostusu ne kdr işe yaradı o yüzden bilmiom ama katıdan sonra gaz cıkardım. Sıvıya hemen ızın verıolar. Hasta yemegıde hıc doyurucu değil acımdan ölüom 😂

SERNUR ya korkutmak ıstemıyorum ama sezaryen sonrası süreç benım için acılı geçti. Hala öyle. Karına bastırma dahil. Dediğim gibi ama benim acı seyrim baya düşük normalde de