esderler_ geçmiş olsun. Fallot tetralojisi farklı bir anomali bizimkinden fakat en sık görülen kardiyak anomalilerden. Ameliyatları daha farklı bizimkinden ve birkaç ameliyat gerektiriyor genelde. Fakat yaşayan da çok bebek var bu şekilde. Facebookta doğumsal kalp rahatsızlıkları diye bir grup var oraya eko sonucunuzla üye olursanız orda çocuğunda fallot olan çok aile var. Oradan da doktor ismi araştırabilirsiniz. Bizimki farklı olduğundan yanlış yönlendirmek istemem. Bize Kartal koşuyolunda Hakan ceyran hoca önerilmişti. Fakat fallot konusunda nasıldır bilmiyorum hiç.
doğumdan sonraki ekosu çok önemli oluyor. Esas planı ona göre yapıyorlar. Nasıl bir psikolojide olduğunuzu çok iyi anlıyorum. Herşey muallakta, insan napacağını şaşırıyor. Duadan başka elden gelen birşey yok. Çok iyi araştırın ameliyat olacağınız doktoru. Rabbim size bağışlasın. Güzel olsun herşey inşallah 🙏🏼
Büyük arter transpozisyonlu (TGA) meleğim ve doğum hikayemiz ❤️
Fstkcshp amin bütün hasta bebekler şifa bulsun inşallah
Fstkcshp çok şükür bebeğim doğdu. Bağırsağından başka bir sağlık sorunu da olmadı. Ertesi gün ameliyatını oldu. Bugün 15günlük hala hastanede 3 gündür bende yanında kalıyorum çok şükür herşey yolunda gitti gün gün iyileşiyor. Sütlerimi ilk günden sağmaya başladım. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Allah bütün evlatlara şifalar versin 🌸
Fstkcshp ah inşallah ❤️
Fstkcshp doktorum demişsiniz bir postta size birkaç soru sorabilir miyim kardeşim hakkında . Kardeşim 6 yaşında fallot tatrolojisi rahatsızlığı var bir haftalık ameliyat oldu damarları ters yönde . İdi . İlk olduğu ameliyat şant 2 yaşında bir açık kalp ameliyatı daha oldu oda glen şimdi bir ameliyatı daha var onun için o kadar çok üzülüyorum ki . Acaba düzelip son ameliyatını da atlayınca normal bir insan gibi hayatına devam edebilecek mi bilginiz var mı ? Bu konuda
zeynepin_annesiiii merhaba geçmiş olsun. Kalp hastası çocuklar her zaman daha hassas olacaklar. Son ameliyatından sonra da sürekli takip edilecek. Ameliyatlardan sonra damar daralmaları, kalp kapakçıklarında kaçaklar vs oluşabiliyor. Benim kızımda da kapakçıklarda yetmezlik var az düzeyde mesela. Ama hep takipte kalacak. Bir sıkıntı yaratırsa müdahale edilecek. Hangi hastada ne gibi problem olacak önceden kestirmek güç. Allah şifa versin kardeşinize de.
Fstkcshp çok teşekkür ederim . Allah bütün hastalara şifa versin inşallah 🙏
Fstkcshp Merhabalar çok geçmiş olsun bir sorum olacaktı. Amrliyat olmadan önce 11 gün boyunca yoğun bakımda kalmışsınız acaba o süre zarfında herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?
Erken doğum yaptım 34+4 de doğdu oğlum detaylıda tga tanısı konmuştu herşeyimiz hazırdı erken doğmasaydı.
Şuan 10. Günümüz ama malesef ciğer ve böbrekleri etkiledi hala yoğun bakımda ne olacak bilmiyoruz. Kusura bakmayın rahatsız ettim
Cansurts estafurullah olur mu ne rahatsızlığı.
Bizim kızın kalbinde asd ve vsd de vardı ek olarak
O nedenle Anjiyoya gerek kalmadı.
Ameliyata kadar genel durumu iyiydi. Entübe olmadı. Oksijen seviyesi güzeldi.
Bebeğinizin durumu nasıl
Anjiyo yapıldı mı
Hangi hastanedesiniz.
Erken doğum olunca zor olmuştur. Kilosu nasıl bebeğinizin.
İnşallah toparlar miniğiniz 🙏🏼