Büyük arter transpozisyonlu (TGA) meleğim ve doğum hikayemiz ❤️
Merhabalar dün Sivas’ta ki perinatoloji bölümune gittik çok şükür doktor bir sıkıntı görmedi ben doktorun dediklerini göremiyorum dedi.ama benim için hala rahat değil sanki varmış gibi hissediyorum. Sizede haber vereyim dedim.
Merhaba, benim kızıma da TGA teşhisi konuldu size sormak istediğim bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.
1- Bebeğinize hamileyken kalp damarlarında darlık veya kalpte delik var mıydı?
2- Ben istanbulda yaşıyorum size istanbulda hangi doktorlar veya merkezler önerilmişti?
3- kızınız kaç kilo doğdu?
4- umarım şuan durumu çook iyidir kızınızın umarım bu süreçleri hayırlısı ile bizde atlatırız.
Çok geçmiş olsun. Allah kalıcı şifalar versin. Benim bebeğimede detaylı ultrasonda bağırsak tıkanıklığı teşhisi koyuldu ve doğunca ameliyat olacak.bunun yanında down riski var dendi ama amniyosentez yaptırmadım. Şuan 32 haftalık gebeyim vakit yaklaştıkça daha çok stres oluyorum doğum nasıl olacak ameliyat süreci sonrası hepsi kafamda dönüp duruyor bir tavsiyeniz olur mu bebeği doğunca ameliyat olacak annelere.
Basak93 Başak hanım kusura bakmayın yeni gördüm
bildirimde gelmedi farketmedim o nedenle
Bebeğimde asd ve vsd de vardı tga ya ek olarak.
bize Kartal korşuyolunda Hakan ceyran hoca önerildi.
kızım 3250 gr doğdu.
şuan iyi çok şükür 🙏🏼 kapakçığın birinde yetmezlik var fakat takip ediliyor.
çok zor bir süreç sizi çok çok iyi anlıyorum. Üzerinden çok geçmiş gerçi ama siz nasılsınız gebeliğiniz nasıl gidiyor?
Merve1455 merhabalar kusura bakmayın çok geç gördüm. Doğum yaptınız mı bilmiyorum ama şöyle birkaç önerim olabilir.
- Olarak süt sağma makinesi almadıysanız alın ve gece de dahil 3 saatte bir sağın o hastanede yatarken. Sağdığınız sütleri hem ona verirler hem de sütünüz salgılanmaya devam eder.
- olarak çok stresli bir dönem oluyor haliyle görüşmek istemediğiniz kimseyle görüşmeyin, her arayana anlatmak o kadar zor oluyor ki. Hiç bana kırılırlar filan diye düşünmeyin.
İnşallah ameliyatı çok güzel geçer bebeğinizin. Sor bir süreç ama sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏼 Sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz..
- olarak çok stresli bir dönem oluyor haliyle görüşmek istemediğiniz kimseyle görüşmeyin, her arayana anlatmak o kadar zor oluyor ki. Hiç bana kırılırlar filan diye düşünmeyin.
Fstkcshp @esderler_ kuzum bi bak posta şükürler olsun olan umutlara çiçek açtıran rabbe🤍
Fstkcshp gözlerim doldu ağladım, rabbim yavrunu sana bağışlasın mucizeleriyle çiçek açtıran rabbime çok etkilendim çümlğ benim bebeğimde asd vs tek kapakcık ve damar daralması vs vardı bize hiçbir doktor umut vermesi ben 25 haftada kaybettim yavrumu… böyle görünce içim içime sığmıyor mutluluktan o bal kızı kocaman öpüyorum dualarımdasınız her daim inşallah 🙏🏻 🤍
Şuan benm kızımdada aynı sıkıntı var ve çok korkuyorum