• Doğum Hikayeleri
  • Büyük arter transpozisyonlu (TGA) meleğim ve doğum hikayemiz ❤️

2 ay sonra

Fstkcshp doktorum demişsiniz bir postta size birkaç soru sorabilir miyim kardeşim hakkında . Kardeşim 6 yaşında fallot tatrolojisi rahatsızlığı var bir haftalık ameliyat oldu damarları ters yönde . İdi . İlk olduğu ameliyat şant 2 yaşında bir açık kalp ameliyatı daha oldu oda glen şimdi bir ameliyatı daha var onun için o kadar çok üzülüyorum ki . Acaba düzelip son ameliyatını da atlayınca normal bir insan gibi hayatına devam edebilecek mi bilginiz var mı ? Bu konuda

zeynepin_annesiiii merhaba geçmiş olsun. Kalp hastası çocuklar her zaman daha hassas olacaklar. Son ameliyatından sonra da sürekli takip edilecek. Ameliyatlardan sonra damar daralmaları, kalp kapakçıklarında kaçaklar vs oluşabiliyor. Benim kızımda da kapakçıklarda yetmezlik var az düzeyde mesela. Ama hep takipte kalacak. Bir sıkıntı yaratırsa müdahale edilecek. Hangi hastada ne gibi problem olacak önceden kestirmek güç. Allah şifa versin kardeşinize de.

5 ay sonra

Fstkcshp Merhabalar çok geçmiş olsun bir sorum olacaktı. Amrliyat olmadan önce 11 gün boyunca yoğun bakımda kalmışsınız acaba o süre zarfında herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?
      Erken doğum yaptım 34+4 de doğdu oğlum detaylıda tga tanısı konmuştu herşeyimiz hazırdı erken doğmasaydı.
      Şuan 10. Günümüz ama malesef ciğer ve böbrekleri etkiledi hala yoğun bakımda ne olacak bilmiyoruz. Kusura bakmayın rahatsız ettim

Cansurts estafurullah olur mu ne rahatsızlığı.
        Bizim kızın kalbinde asd ve vsd de vardı ek olarak
        O nedenle Anjiyoya gerek kalmadı.
        Ameliyata kadar genel durumu iyiydi. Entübe olmadı. Oksijen seviyesi güzeldi.
        Bebeğinizin durumu nasıl
        Anjiyo yapıldı mı
        Hangi hastanedesiniz.
        Erken doğum olunca zor olmuştur. Kilosu nasıl bebeğinizin.
        İnşallah toparlar miniğiniz 🙏🏼

Cansurts nasıl oldu acaba bebegn durumu nasil ya benim ki de erken doğmuştu kilosu nasıl acaba inşallah rabbim şifasını versin bi an önce size kavuştursun 🤲🤲🤍

25 gün sonra

Fstkcshp Merhabalar çok teşekkür ederim.
            Malesef 13 ocakta 34+4 de doğum yaptım bebeğimizin ciğerleri hava topladı böbrekleri idrar üretmemeye başladı diyazlize girdi 1 gün 7 kere kalbi durdu en sonunda egemizde dayanamadı 25 Ocak 10.30 da kaybettik 12 gün yaşadı sadece.

fuunda_3 Yazdım canım yukarıda başka sorunlarımız çıktı malesef 12 günlükken kaybettik 😞

Cansurts çok üzüldüm, başınız sağolsun. Ne desem olmaz, acınızı hafifletmez biliyorum. Elinizden gelen gayreti gösterdiğinizden eminim. Bazen ne yaparsan yap kader ne ise o oluyor. Allah sabrınızı artırsın 🙏🏼

Fstkcshp Aynen öyle böyle olması gerekiyormuş demekki verende rabbim alanda. Biz elimizden geleni yaptık ama ömrü o kadarmış diyoruz 😞

Cansurts ahh canim ahh kader arkadaşım rabbim sabrını versin insallah çok zor benim de 3 ay oldu 😓 rabbim meleklerimize öbür tarafta kavuşmayı nasip etsin insallah

bir ay sonra

Fstkcshp merhaba çok geçmiş olsun tekrardan. Doğumu da başkent hastanesinde yaptınız değil mi? Totalde ne kadar ücret ödediniz acaba hastaneye? Bizde araştırma içerisindeyiz

2 ay sonra