Calzedon dan aldım.Çok memnunum
Hamile taytı önerisi lütfen 🤓
Catmom teşekkürler 🎀
casminnss lcwnın 2 tane incesiyle bütün hamileligimo bitiriyorum diyebilirim 9. Haftada başladım giymeye 36. Haftadaym her doktora gidişimde altıma taytını üstüme tisortumu giyip gidiyorum. Zatn çok sıcak oluyor vucudumuz ben kalın olanlara dayanamazdm herhalde ince olması beni çok rahtlattı
casminnss pentiden aliyorum. Hatta 2.yi aldm. Cok memnunum cok guzel. Tavsye ederm 😊
mombursamom iç gösteriyor mu acaba
SSeymanr hayir gostermiyor da zaten hamileyken kisa ust gyip disariya cikamiyorum ben utaniyorum yani. Hep bi tik uzun ve bol ustler gyiyorum oversize
Ya kızlar hamile giyim ürünleri hangi markalarda var avm den gidip alabilceğim lcw, penti gibi başka?
44Queen
158 boyum var 56 kilo hamile kaldım. Normalde 36 giyiyordum. Taytı da S beden aldık, 21.haftamdayım, hızla 8 kilo aldım, göbeğim de çok çıktı, taytı hala çok rahat giyiyorum. Boyu bana 5 cm kadar uzun kıvırıyorum. Bedenimi sarıyor, çok hafif parlak normal penye kumaş değil, o nedenle dışarıda da pantolon gibi rahat giyiyorum. İlk hamileliğim olduğu için ilerleyen zamanlarda göbeğim ne kadar daha büyür bilmiyorum ama tahminimce bu taytın M bedeni ile hamilelik biter.
- Düzenlendi
SSeymanr https://ty.gl/mb2qiuk5
İnce değil çok ama kışlık ta değil, kumaşı penye
44Queen
Valla yaz konusunda ben de emin değilim, şu an Ağrıda yaşıyorum, kış şartları malum şu an kar yağıyor. Beni şu an inanılmaz sıcak bastığı için sadece bu tayt ile üşümüyorum sokakta. İlerleyen dönemlerde çok daha ter basarsa biraz sıcak olabilir. Aynı markanın daha ince olan modellerine de bakıyorum, olmazsa içi polarsız olandan alacağım