Merhaba , hamile taytı için önerileriniz nedir acaba? İç göstermeyen, güzel saran bir tayt arıyorum. Bir kaç yere baktım e bebek, LCW gibi ama inanılmaz ince geldi dışarıda giyilecek gibi değildi düz siyah olanları. Aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri belirtirseniz sevinirim teşekkürler 🌸
Hamile taytı önerisi lütfen 🤓
casminnss ben lcw dan iki adet hamile altı aldım, biri tamamen yapışan tayt diğeride böyle gri fitilli bi kumaş. Eşofman altı olarak geçiyor, ama dışarda da giymeye müsait rahat mis gibi bi pantolon
casminnss
https://ty.gl/9lk9tmap
Bana eşim bu taytı almıştı. Çok memnunum, dışı biraz parlak, içi polarlı gibi. Hem sıcak hem asla iç göstermiyor. Evde dışarıda hep giyiyorum 1 aydır
Betuledem sonrasında linke tıkladım açılmadı ismini yazayım trendyoldan
MYRA by LuvmaBelly şardonlu tayt olarak geçiyor
- Düzenlendi
casminnss bn lcw dan aldım ilk kalındı ikinciyi almak için gittim yanlışlıkla ince almışım 🙈🙈🙈
Betuledem teşekkür ederim 🌸
mercimeginanne acaba kodu falan yazıyor mu , mağazalarda çoğu hamile ürünü yok çünkü. En azından burda öyle 🤣 internet mağazalarında daha çok ürün var görmeden güvenemedim
casminnss etiketleri kesiyorum cnm hep ya 😂😂ama kumaş türüne bakarsan yazıyordur kesin bende bakıyım aldıgımı bukursam link yollayım sana
casminnss lcwdan kalın olanı aldım doğurdum hala giyiyorum 7 ay oldu doğuralı 😬
casminnss baktın filtre kızmında kalınlık seçeneği var ince, orta kalın, kalın seçenekleri var. Benimki bel ayarlı büyük ihtimal bu
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kadin/Tayt/3593860/631850
casminnss canım LCW sitesinde filtreleyerek baktın mı hiç kumaş kalınlığı var ince orta kalınlıkta ve kalın belki aradığını bulursun o şekilde
casminnss ben LCW den almıştım onlar birkaç çeşit diğer mağazalarına da bakın istersenkz benim aldığım model çok güzel 2 tane almıştım baya kaliteli duruyor gunlukte kullandım düğüne de gittim . Hatta pantalon da.almistim. 34 cu haftadayim ama hiç gymedim pantalonu taytlarla geçiyorum ☺️
casminnss Trendyoldan akdağ sportswear markalı taytı aldım çok memnun kaldım.Dikişsiz ve çok güzel sarıyor bakabilirsiniz
mercimeginanne teşekkür ederiiiiim 🎀
Wonderwoman teşekkürler
whitedream bakmamıştım o şekilde öyle bakayım teşekkür ederim 🤗
aysegull23 bakacağım teşekkürler 🎀
Betuledem linke tıklayınca açıldı yorumları okudum beğendim aldım 😅 ama L bitmiş xl aldım inşallah büyük gelmez . Ben karnımı sıkınca rahatsız oluyorum inşallah güzel olur ☺️
casminnss oysho dan aldım ben 8 aydır giyiyorum hiç bişey olmadı ve iç falan göstermiyor lcw den de aldım onu evde giyiyorum iç gösteriyor.