beybikos bi ince olanı kalmıştı ben gittiğimde. Kalın mı sizin ki yani ic göstermeyecek.link bulabilirseniz atarmısınız

44Queen kayma yapmadı hiç, kumaşı da duruşu da bayağı güzel. Eskiden giydiğim bedende aldım, esnek olduğu için son aya kadar idare eder gibi görünüyor 💗

SSeymanr hayir gostermiyor da zaten hamileyken kisa ust gyip disariya cikamiyorum ben utaniyorum yani. Hep bi tik uzun ve bol ustler gyiyorum oversize

Ya kızlar hamile giyim ürünleri hangi markalarda var avm den gidip alabilceğim lcw, penti gibi başka?

44Queen elimdeki hamile taytlarından sadece bu ve penti marka tayt iç göstermiyor. Yine de son haftalarda basen büyürse nasıl olur diye beyaz çamaşır giyip çok çekiştirip baktığımda hafif renk dalgalanmaları olmuştu ikisinde de

44Queen
        158 boyum var 56 kilo hamile kaldım. Normalde 36 giyiyordum. Taytı da S beden aldık, 21.haftamdayım, hızla 8 kilo aldım, göbeğim de çok çıktı, taytı hala çok rahat giyiyorum. Boyu bana 5 cm kadar uzun kıvırıyorum. Bedenimi sarıyor, çok hafif parlak normal penye kumaş değil, o nedenle dışarıda da pantolon gibi rahat giyiyorum. İlk hamileliğim olduğu için ilerleyen zamanlarda göbeğim ne kadar daha büyür bilmiyorum ama tahminimce bu taytın M bedeni ile hamilelik biter.

Betuledem ben normalde XL giyiniyorum o zaman 2 XL alayım sonuna kadar gitsin ama doğum yaza denk geliyor çok mu terletir beni havalar ısınınca

44Queen
            Valla yaz konusunda ben de emin değilim, şu an Ağrıda yaşıyorum, kış şartları malum şu an kar yağıyor. Beni şu an inanılmaz sıcak bastığı için sadece bu tayt ile üşümüyorum sokakta. İlerleyen dönemlerde çok daha ter basarsa biraz sıcak olabilir. Aynı markanın daha ince olan modellerine de bakıyorum, olmazsa içi polarsız olandan alacağım

Thutik valla lcw den aldım hiç de güzel değil kayıp duruyor

44Queen aynen maalesef lcw taytları hem çabuk diz yaptı, hem iç gösteriyor hem de cabuk kayıyor 😔 umarım içinize sinen markayı bulursunuz