Bimciler
zeynepbalci ben hazırda dursun istiyorum cam biberon olduğu için fiyatı da uygun dün marketten baktım abuk subuk marka küçücük biberon 20 liraydı
Melis1234 yskinlarda baska magaza vsrsa bulamadgn urun icin magaza cslisanlarindan o magazayi arayip sormalarini iste canim var mi yok mu diye
Mervuras26 ben almıştım Müslin BİM’den ince evet ama iş görür büyük yıkadım hiç bir şey olmadı
Kolay gelsin güzel anneler benim daha minicikk evde yatıyorum rahat rahat istediklerinizi aldınız mı bari çeyiz düzerken annemi hep gönderirdim kurban olduğum oda giderdi sürekli şuan o günler aklımq geldi hüzünlendim 😢😢
94Busra94 ben aldım banyo Seti - babaynest - reflü yatagı - oyun halısı - müslin örtü ve banyo sonrası şapkalı kurulana havlusu 😆👏⭐⭐⭐
Ayıptır söylemesi ben her istediğimi almış bulunmaktayım 😅
İş yerinden geçtiğim için cok erken gidemedim sırada 24 kişi vardı işlek cadde oldugu için Müslin alacaktım kalmamıs cok guzel oyuncaklar vardı erken dıye almadım 2 tane hastane cikısı 03 ve 3-6 2li zıbın 3 lü kıyafet takımı örme patik aldım cogu sey bitmişti ama hastane çıkışlarını begendim hastane için ayrı 10 lu alcam zaten
Ben de 9da açılıyor diye gittim 😂 bekledim çok şükür babynest sadece iki tane gelmiş birini aldım, oyun halısı, mama sandalyesi, bir tane oyuncak, mama sandalyesi minderi, bir de biberon kurutmalık aldım
Eevrnn bende hemde fazlasıyla 😄🤪
Utanmaz insanlar yüzünden hiçbir şey alamıyoruz ki. Kadın direkt arabayı almış içine tüm battaniyeleri doldurmuştu pembe Mavi ayırt etmeksizin belki 10 tane battaniye ve daha bir sürü şey. Böyle insanlar bence ucuza alıp satış yapıyor. Kasada bir hanım şikayet etti bi kişi bir üründen 10 tane almamalı diye ama çalışanların elinde olan bir şey değilmiş bence buna bir çözüm getirilmeli. Bizde hamile halimizle ezilecektik oracıkta rezalet ya. İki çift patik alabildim hayret.
ozydm ay ne kadar ayıp ya ben 2 ürünü elime almaktan çekindim belki başkası alır hakkına girmeyeyim diye, insanların yaptığına bak çok ayıp gerçekten 😒
Bizim burdaki bimlerde herşey duruyodu üzüldüm hepinizin adına ya 😔
Mhr13 kız orası neresi 😳
Beyzanursenn
Şükür ne bulduysam aldım sonra geri çıkardım almicaklarimi her ihtimale karşı 😅 şükür mutlu ve sağ saglim çıktım😅
500 tllik alışverşle bim alışverşini kapatmış bulunmaktayım 😂😂😂😂 herşeyi aldım çamaşır sepeti bile 😙 çok zor bir gündü