94Busra94 benim bugun kontrolum vardi esimi gönderdim evimin yaninda zaten bim 150 lliralik liste hazirladim esime oda dayanamamis 350 liralik bebek malzemesi almiss (cok mutluda oglu olacagi)😂😂

Ozlem23 yıkanınca küçülüp buruşuyor ama çok rahat uygulanıyor ve ütüleyince eski haline boyuna geri donuyor ama ben burdan almamıştım görümcem avusturyadan getirmişti bana kızımda çok kullandım ben onları herşeye heryerde kullanabilirsin nasip ikinci dogumuma tekrar onlardan almayi dusunuyorum

Akmankara benimde alacaklarım 150 tl likti ama malesef 2 yaşındaki kızımda fırsat bulup gidemedim

Kuzeyufuk evet katlıyorum direk gereksiz denmez ha ben almadım bebeğim doğduğunda reflü durumuna göre alıcam çünkü ilk oğlumda hiç reflü vs olmamıştı. Her bebek farklı oluyor

Eşim bimde çalıştığı için hiç gitmedim 🤭😂sağolsun kendisi aldı herşeyden

94Busra94 bende aldim ama bimden degil 😊 ince bi bez ben yazın kızımı kundak yaptim mesela yazın hemen suyun altına sokup çıkınca onunla kuruladım pikniğe gittimizde üstüne pike gibi örttüm yazın çok kullanışlı oluyor muslin bezleri

dilara2107 allasen şu kanz çantanın fotosunu atar mısınız. Neymiş bu kadar sabah 9da gidip alacak kadar. Cidden çok merak ettim 😂 bende gittim ama hiç bişey kalmamıştı herkes herşeyi kapış kapış etmiş 😂

Sabah kapıda kuyruk vardı hastneye giderken gördm sıra resmen 9 da başladı 😊

Bimde ki oyun halısı yerine migrosta https://imgyukle.com/i/L9DtW8 bu var ben bunu ilk hamile olduğumda almıştım kart money vs 40 tlye gelmişti 😜 bence gayet iyi malıda bence 10-20 fazla verip bunu alın . Buarada Hepsiburadada 103 akakcede 99 tl suan migrosta 69 tl ….👀👀👀

94Busra94 evet Bugün hücum ettim bende😂yorgan yastık 2 adet muslin örtü 8 adet ağız silme bezi bi adet 5 li hastane çıkışı 2 tane zıbın 2 tane alt pijama yıkama küveti ve filesi annne bebek çantası bi tanede valiz aldim baya uygun geldiler😂🥰