94Busra94 benim bugun kontrolum vardi esimi gönderdim evimin yaninda zaten bim 150 lliralik liste hazirladim esime oda dayanamamis 350 liralik bebek malzemesi almiss (cok mutluda oglu olacagi)😂😂
Bimciler
Ozlem23 yıkanınca küçülüp buruşuyor ama çok rahat uygulanıyor ve ütüleyince eski haline boyuna geri donuyor ama ben burdan almamıştım görümcem avusturyadan getirmişti bana kızımda çok kullandım ben onları herşeye heryerde kullanabilirsin nasip ikinci dogumuma tekrar onlardan almayi dusunuyorum
Akmankara benimde alacaklarım 150 tl likti ama malesef 2 yaşındaki kızımda fırsat bulup gidemedim
Eşim bimde çalıştığı için hiç gitmedim 🤭😂sağolsun kendisi aldı herşeyden
Mervuras26 çok çok ince ben almadım bilerek
Denizim21 nevresim takımınızın rengi nasıl çarşafı pembe tonunda olan mi
kahve-cekirdegim standart onlar olur bence💕
94Busra94 bende aldim ama bimden degil 😊 ince bi bez ben yazın kızımı kundak yaptim mesela yazın hemen suyun altına sokup çıkınca onunla kuruladım pikniğe gittimizde üstüne pike gibi örttüm yazın çok kullanışlı oluyor muslin bezleri
dilara2107 allasen şu kanz çantanın fotosunu atar mısınız. Neymiş bu kadar sabah 9da gidip alacak kadar. Cidden çok merak ettim 😂 bende gittim ama hiç bişey kalmamıştı herkes herşeyi kapış kapış etmiş 😂
Sabah kapıda kuyruk vardı hastneye giderken gördm sıra resmen 9 da başladı 😊
- Düzenlendi
Bimde ki oyun halısı yerine migrosta https://imgyukle.com/i/L9DtW8 bu var ben bunu ilk hamile olduğumda almıştım kart money vs 40 tlye gelmişti 😜 bence gayet iyi malıda bence 10-20 fazla verip bunu alın . Buarada Hepsiburadada 103 akakcede 99 tl suan migrosta 69 tl ….👀👀👀
Melekaksuu elbise askısı katalogda yok?
buseozmen canim mama sandalyesi m8nderi ayri mi satiliyordu bim de ?
Beyzanursenn ben müslin örtüden bahsettim canım
Alininannesii1 evet ama bazı mağzalara 1 adet gelmiş .