Ay bende açılır açılmaz gittim istediğim her şeyi aldım çok şükür bizim burdaki bim 5 kişi 5 kişi aldığı için içeri curcuna oluyor Allaha şükür herkes sakınce alacaklarını alıp çıkıyor

Kızlar ben bu ayıcıklı alt açma minderi aldım ama bana pek kullanışlı gibi gelmedi ya alan yada kullanan var mıı

Mavii02 aynen ya bende aldım ama kullanışsız mı acaba iade etsem mi diye düşünüyorum.

Bende 5′li hastane çıkışından aldım organik kumaş yazıyor çok güzel beğendim, müslin daha önceki gelenler daha güzeldi bu biraz sert geldi ama aldım yinede bir tane bide kırlent aldım bitane oda güzel

ozydm aynen burdada arabaya eline geleni doldurmuslar kenarda inceliyorlar bide tezgahların önünden çekilmiyorlar saat 10 da gittiğim halde almak istediğim bi kaç şeyi alamadim bitti

Geçen sefer aldığım muslinler daha güzeldi bu seferki sanki gazlı bez 🤷🏻‍♀️ bir tane aldım altını değişirken sererim yine de diye🤭Nevresim takımı geçen trendyoldan almıştım bir tane daha alayım bari dedim yedek açtım baktım kötü değil valla 2 yedek yastık yüzü de var 👍🏻Hastane çıkışı aldım ama biraz pişman oldum aşırı aşırı minnak hastanede bir kez giyse daha da giyemez bence 🤷🏻‍♀️👶🏻🧿

Keşke bimde online alışveriş muhabbetine girse artık diğer marketler gibi.. ezilme tehlikesi atlattık düşüncesiz insanlar yüzünden 😂

Denizzz88 evet geçen sefer gelen muslin çok daha güzeldi ondan almıştım şimdi gelenden de aldım ama sert çok iyi değil pusetin üstünü örtmek için kullanilabilir

hbsbyksr evet çok tatlı o kandırdı bizi bence 😄 bebek sığcak mı dediğin gibi bide hareket etse sağa sola kaycak gitcek sanki 🤔