yasemin__hemsire sagol balim
Bimciler
Kızlar 35 tl lik çantadan alan oldu mu nasıl ?
midekoruyucu bende modellere baktım en cok begendiğim aldım ki baskasıda almaya gelmiş sonucta cogu bebekleriyle gelmişti anlayışsız insanlar cok maalesef
dugmeninannesiii ben begenmedim almadım
dugmeninannesiii ben içine baktım aşırı kullanışsız ve küçük bildiğin okul çantası o yüzden bakıp hemen bıraktım üzülme kaçırdığın içim 😂😂
Sabah sabah iki bim gezdim 😁reflü yatağı, babynest ve yastık aldım 👍çok kalabalıktı ama. Herkes hücum etmiş BİM’e 🤪
Bende alt açma seti aldım, dişlik aldım. Birçok şey duruyordu bizim burda. Ama kalabalıktı gerçekten. 👶
94Busra94 bimi soydum hastahane çıkışı bebek çantası termal canta dan biberon seti emzik seti hepsinden aldim
midekoruyucu çok ayıp kesinlikle ama önüne geçilebilir bir durum. Keşke yetkililer gerekeni yapsa. Atıyorum en fazla 3 taneden fazla geçmese kasadan. Herkesin ihtiyacı var uyguna bir şeyler almaya.
enisenalbant hadi ya 😃 iyi ki gitmedim o zaman zaten ben kalkıp gidiyim diyene kadar annem gidip almış alacaklarımdan 😂
- Düzenlendi
Kızlar ben istediklerimi alamadım ama buna şükür battaniye aldım nevresim oyun matı mama tabağı aldım çorap aldım patik yelek Müslin örtü aldım araya bide 12-18 ay pijama takımı girmiş onu ne ara aldım hiç anlamadım eve gelince gördüm 😂
ozydm biz de de ayni şekilde tüm müslinleri ayırt etmeden aldılar koydular arabaya şok oldum
kaç kişinin hakkı vardı orda yazık gerçekten sinirlendim😂😂
Yorgan ve muslin için gittim 3 tane yorgan almış biri ruh hastası 1 tane al herkese kalsın 1 muslin alip çıktım 🤦🏻♀️
Merveee6 hahahahhaha geleceğe yatırım önemli tabi😂😂😂😂
Müslin örtü çok sertti kaça aldınız bilmiyorum ama lcw yumuşak çok güzel müslin örtüyü 20 tl ye almıştım , mesela zıbın 2li onu da almadım ne güzel ebebekde 5-6 tl zaten tanesi
dugmeninannesiii pek iyi bi seye benzemiyordu canim baktim ama ben de almadım
Bende erkenden gittim cok kalabalıktı. Son bi tane Banyo seti vardi onuda ben aldım. 😊güzel begendim
midekoruyucu ordu fatsa kuzum hangi bime girdiysem hepsi dolu sadece oyun halısı bietane gördüm birde mama sandalyesinden birtane gördüm ben hepsini inceledim baktım doluydu raflar ve herkes çok anlayışlıydı. 10 tane dalan bim var 5 6 tanesine girmişimdir öyle dolaştım