Nohut battaniye, 2 adet muslin bezi, 2 adet patik, yelek, şapka, 3lü çorap, 3lü takım, ağız mendili, iç zıbın aldım. Kendimle gurur duyuyorum o kadar kalabalıkta bunlari secebildigim icin 😂

Küvet takımı , yelek , kolsuz uyku tulumu, banyo havlusu peluş hirka ve dış kaşıyıcı aldım. Yelek şapkalı takim aldık ama süsleri yapıştırma olduğu için şapka kullanışsız oldu bebişin başı acır. Diğerleri güzeldi. Kullanılabilir.

Mhr13 küçükse işime yaramaz canım ya benim nemde sürekli şehir dışına çıkıyorum ailem şehir dışında ona göre yolculukta idare etmeli beni 😃

Arkadaşım babynest aldı çok beğendim. Deseni.kalitesi güzeldi

Nohut battanıye, şişme kısa kol mont, zıbın, bere,Bebek ayakkabısı ve anne yanı yatağını aldım. Birinci bim savaşını başarı ile atlattım bende 🤦🏻‍♀️ Tulum alacaktım bulamadım bende sallana sallana yürüyorum ne bilim böyle olacağını nasıl saldırdılarsa biberonların bazılarını kırılmış koymamışlar hiç😂

Battaniye, nevresim takımı, havlu çorap,
      Tulum, yelekli takım, 2li alt 2 tanede örme patik aldım müslin için gittim onu alamadım 😂😂 arkadaş bütün müslinleri 1 kişi almış ne yapacaksa okadarını millet satış yapıyor bence çok tuhaf neyseki kızımda lcwdan almıştım uygundu yine ordan alırım yada enucuz bebek marketten alırım o siteninkilerde kaliteli yeğenime almıstım tavsiye ederim müslin bulamayanlara

Ay bende açılır açılmaz gittim istediğim her şeyi aldım çok şükür bizim burdaki bim 5 kişi 5 kişi aldığı için içeri curcuna oluyor Allaha şükür herkes sakınce alacaklarını alıp çıkıyor

Kızlar ben bu ayıcıklı alt açma minderi aldım ama bana pek kullanışlı gibi gelmedi ya alan yada kullanan var mıı

Mavii02 aynen ya bende aldım ama kullanışsız mı acaba iade etsem mi diye düşünüyorum.